2010. április 22.

Fehér kvarchomok strandröplabda-pályákhoz

Fehér kvarchomok strandröplabda-pályákhoz

Tervezők, sportpálya építők figyelemébe ajánlható a Kema dekoratív, fehér színű Beach Volley homokja, mely kifejezetten a strandröplabda versenypálya előírásai szerinti összeállításban készül, és bármiféle karbantartás nélkül több évig használható, csak a használatból adódó veszteséget kell pótolni évente.

Vízpartok mellett, akár városi környezetben is egyre jobban hódít a strandröplabda, illetve a strandfoci. E sportok pályáinak kialakítása egyszerű, de az alkalmazott homok minősége meghatározó a játék szempontjából.

A finom és osztályozott Beach Volley kvarchomok 99 százalékban SIO2-t tartalmaz, szemcsemérete 0,1–1 mm, és sem kavics, kő vagy kagylómaradék, sem bármilyen más, sérülést okozható elem nincs benne. A fehér színe miatt a legjobb tengerparti homokra hasonlító kvarchomok nem porzik, nem túl érdes és nem tartalmaz agyagot sem. Még eső után is szórható, lehetővé téve a játék azonnali folytatását. Ha a pályán megoldott a vízelvezetés, a homok nem igényel karbantartást, csak a használatból adódó veszteséget kell évente pótolni.

Egy szabványos versenypálya kialakításához körülbelül 38–40 m3 homokra van szükség. Két strandröplabda-pálya egymás mellé építésével könnyen kialakítható egy szabályos strandfoci-pálya, melynek talajához ugyancsak alkalmas a Kema fehér kvarchomokja.

A természetes nedves állapotú kvarchomok ömlesztve vagy big-bag zsákban kapható.

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog