filmszemle

2010. december 22.

Kalapácsfúrásra, fúrásra és vésésre is alkalmas

Kalapácsfúrásra, fúrásra és vésésre is alkalmas

Sokoldalú alkalmazhatóságot kínálnak az új Metabo kombinált (KHE) és multifunkciós (UHE) kalapácsok: a készülékek kalapácsfúráshoz, véséshez, két sebességi fokozatban történő ütésmentes fúráshoz és csavarozáshoz egyaránt használhatók. A minden eddiginél könnyebb és gyorsabb munkavégzést számos újítás segíti.

Az új Metabo kombinált, fúró- és multikalapácsok megújított precíziós csapágyazású, nagy teljesítményű ütőműve kimagasló munkateljesítményre képes: a Metabo KHE 2850 kombinált kalapács például akár 31 százalékkal több furat elkészítését is lehetővé teszi percenként, mint a hasonló gépek.

 

Kalapácsfúrásra, fúrásra és vésésre is alkalmas

 

A precíziós csapágyazású ütőmű hosszú élettartamot garantáló robusztus, alumínium présöntvény hajtóműházban található. A kalapácstokmányról gyorsszorítós fúrótokmányra történő gyors váltást a Metabo Quick fúrótokmány-cserélő rendszer segíti. A két sebességi fokozatban működtethető UHE 2650 multifunkciós készülék – a fordulatszám fokozatmentes állításához – Vario-Tacho-Constamatic (VTC) teljes hullámú elektronikával rendelkezik, aminek köszönhetően a fordulatszám terhelés alatt is állandó marad.

 

Kalapácsfúrásra, fúrásra és vésésre is alkalmas

 

A kalapácsoknál biztonsági kuplung korlátozza a betétszerszám elakadásakor vagy beszorulásakor visszaható nyomatékot. A gyorsan átállítható fúrásmélység ütközővel ellátott új, gumírozott kiegészítő markolat nagy furatok készítésekor is precíz, könnyű munkavégzést tesz lehetővé. A véső különböző szögekbe állítása is kényelmesen végezhető. A kalapácsfúrás, az ütés nélküli fúrás és a vésés funkciók egyszerűen válthatók a reteszeléssel ellátott funkciókapcsolóval. Az optimális vésőszög beállítása a kapcsoló semleges állásba állításakor végezhető el.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog