2011. június 24.

Építész- és mérnöki továbbképzés a www.tervlap.hu-n

Építész- és mérnöki továbbképzés a www.tervlap.hu-n

Új formában, de szakmailag változatlanul értékes tartalommal és gyorsan elvégezhetően működik június 21-től kiadónk építész- és mérnöktovábbképző on-line tanfolyama. E hét elejétől az eddig a www.epitesztovabbkepzes.hu honlapon elérhető távoktatásunk a www.tervlap.hu rendszerébe integráltan működik tovább.

Ezzel lehetővé vált, hogy a portálon történő egyszeri regisztráció elégséges legyen cikkíráshoz, a rendezvényeinken való részvételhez és az on-line képzés elvégzéséhez. Cikkíróink az olvasottság függvényében honoráriumban is részesülnek, amit a képzés tandíjaként is jóvá lehet íratni.

A 2007 óta az építészeknek és más építőipari szakembereknek is előírt továbbképzés elvégzésének sokak számára legkényelmesebb és az időbeosztásukhoz is legjobban illeszkedő módja az on-line távképzés, amely minden időbeli kötöttségtől mentesen, a jelentkezéstől számított néhány napon belül teljesíthető.

A kötelező képzés a jogszabályi előírásoknak megfelelően az építész kamarai tagok számára jogi, pénzügyi, valamint szabvány- és minőségügyi részből áll, a mérnöki kamarai tagok számára pedig általános, építésügyi, tartószerkezeti és munkavédelmi részekből. A szabadon választott képzésnél hét darab 2, 3, illetve 4 pontos kurzus közül lehet választani. Ezek között vannak épületszerkezeti-alkalmazástechnikai jellegű tananyagok, építészettörténeti emlékeinkkel, illetve a közelmúltban elkészült épületekkel foglalkozó kurzusok és a tervdokumentációt, a tervellenőrzést, az építési hibákat tárgyaló modulok is. Ezenkívül több olyan szakmai rendezvény előadásait is meg lehet on-line formában hallgatni, mint a Csarnokmegoldások 2010, a TetőPont 2011 és a Műegyetemen a Gábor László évforduló alkalmából megrendezett konferencia.

 

Belépés az oldalra: http://tervlap.hu/tovabbkepzes

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog