2009. október 14.

Bármilyen lapburkolattal összeépíthető zuhanyfolyókák

Bármilyen lapburkolattal összeépíthető zuhanyfolyókák

Divatos, látványos és egyedi fürdőszobák, zuhanyzók kialakítására kínálnak lehetőséget az újszerű, funkcionális megoldások, a zuhanyfolyóka rendszerek, melyek alkalmazásával a helyiség burkolata elegánsan, egy síkba fektethető.

A víz elvezetéséről gondoskodó zuhanyfolyókák alkalmazásával nincs szükség zuhanytálca beépítésére, és a helyiség lapburkolatának száraz, illetve – zuhanytálcaként használt – nedves területe szintkülönbség nélkül alakítható ki, ami kényelmes és biztonságos zuhanyzást tesz lehetővé. A fürdőszoba egy síkba fektetett padlója esztétikus összhatást kelt, egységet, harmóniát és eleganciát sugallva, új és nagyobb térérzetet nyújtva.

A tetszetős felületkezelésű, rendkívül hosszú élettartamú, korróziómentes nemesacélból készülő ACO zuhanyfolyókák különféle mintázatú ráccsal fedhetők. A rácsok könnyen leemelhetők és kivehetők, a bűzzár, a folyóka és a vízelvezető cső egyszerűen tisztítható, karbantartható.

A zuhanyfolyóka alkalmazása nem befolyásolja a fürdőszoba, zuhanyzó burkolatának kiválasztását, bármilyen, akár nagyméretű lapburkolattal is gyönyörűen összeépíthető. A burkolatot egy, illetve két irányba, a folyóka felé történő lejtéssel kell kialakítani, így elkerülhető, hogy a zuhanyzórész alján megrekedjen a víz. A zuhanyfolyóka új és felújítandó fürdőszobákba egyaránt könnyen beépíthető.

Bármilyen lapburkolattal összeépíthető zuhanyfolyókákBármilyen lapburkolattal összeépíthető zuhanyfolyókákBármilyen lapburkolattal összeépíthető zuhanyfolyókák

A műszaki adottságokhoz való alkalmazkodás, illetve az esztétikai igények kielégítése érdekében különféle típusú zuhanyfolyókákat kínál az ACO Magyarország:

• szigetelőperemes zuhanyfolyóka (közvetlenül a lapburkolat alatti szigetelés alkalmazásakor);

• alacsony beépítési magasságú folyóka (ha vékony a födém feletti rétegrend);

• burkolható tetejű folyóka és padlóösszefolyó (alkalmazásukkal csak a burkolat látszódik);

• sarokfolyóka (sarkok, illetve íves kialakítású zuhanyzórészek kialakításához).

A fürdőszoba egységes megjelenése érdekében a zuhanyfolyóka és a – szintén rozsdamentes – padlóösszefolyók rácsmintázata egyeztethető.

Különleges esztétikai igények kielégítésére az Exclusive család tagjai szolgálnak, olcsóbb, ugyanakkor elegáns megoldást az egyszerűbb kivitelű Classic család tagjai nyújtanak.

hírlevél-feliratkozás

épjog