2009. október 14.

Fényjáték fém álmennyezetekkel

Fényjáték fém álmennyezetekkel

Teljes szabadságot adnak a fénnyel történő tervezéshez a Luxalon új sávos álmennyezetei – a ragyogó álmennyezeti dizájn alkalmazásával megragadható, erősíthető, lágyítható, játékossá tehető a fényhatás a helyiségekben.

Az új sávos álmennyezetek háromféle típusa bővíti a Luxalon fémálmennyezeti rendszerek kínálatát.

• Mágikus Káosz

A Luxalon álmennyezet Káosz perforációval varázslatosan szórja a fényt. A Káosz meglepő, izgalmas és attraktív belsőépítészeti szemmel. Színes plexipanelekkel kombinálva, felülről megvilágítva egyedi stílusban ragyog.

• A ragyogás vonalai

Csökkentett fényhatás világító töltőprofilokkal – a Luxalon Multi Panel álmennyezeti rendszerek sugároznak ettől az új részlettől, ami beilleszt finom fénycsíkokat, melyek lágyan szórják a fényt a töltőprofilokból.

Fényjáték fém álmennyezetekkel

• Hűvös színek

Az ezüstfehér békés, sarkvidéki színárnyalata és az opálos, felületi fény kombinálva a színhez igazítható – az álmennyezetbe tökéletesen illeszkedő – lámpaarmatúrával, létrehozza a hűvös, világos érzetű beltéri fényt.

Fényjáték fém álmennyezetekkel

A Luxalon a Hunter Douglas többféle paneltípusú és panelszélességű fémálmennyezeti rendszereinek a védjegye. A Luxalon széles termékpalettája azt a célt szolgálja, hogy a helyiségek kialakításakor a tervezők a lehető legszabadabban játszhassanak különféle mintákkal, színárnyalatokkal és világítási módokkal.

hírlevél-feliratkozás

épjog