2009. október 23.

Karcálló üvegezésű garázskapuk

Karcálló üvegezésű garázskapuk

A Hörmann által alkalmazott Duratec műanyag üvegezés használatával ellenállóbbá, erősebbé válik a garázskapu ablaka – az üvegezés e módját alkalmazzák az autók erős igénybevételnek kitett fényszóróinak felületén is.

Sokszor felmerül az igény, hogy a garázskaput üvegezett kisablakok is díszítsék. Ebben az esetben nemcsak esztétikailag válik szebbé és egyedivé a kapu, hanem gyakorlati haszna is van: így a napfény bejut a garázsba, ez pedig különösen hasznos, ha a garázst műhelyként is használják.

Ugyanakkor, arra is figyelmet kell fordítani, hogy az üvegezések felülete meglehetősen érzékeny, akár a kicsit is durvább szivaccsal történő tisztításkor is keletkezhetnek olyan karcolások, melyek a tiszta átláthatóságot és a fény beáramlását gátolhatják. A Hörmann által alkalmazott Duratec műanyag üvegezés használatával ellenállóbbá, erősebbé válik a garázskapu ablaka. A Duratec üvegezés fő jellemzője a magas fokú karcállóság, így intenzív tisztítás, illetve erős igénybevétel esetén is hosszútávon megőrzi tiszta átláthatóságát.

A Hörmann gyár alapkivitelben Duratec üvegezéssel gyártja garázskapuit.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog