2010. január 05.

Vécéberendezés rejtett szagelszívással

Vécéberendezés rejtett szagelszívással

Modern dizájn, rejtett csúcstechnika, üzembiztos működés és szagtalan fürdőszoba – ezt biztosítja a Geberit szagelszívó ventilátor és a Geberit vécé szerelőelem tökéletes együttműködése.

A fürdőszobák és vécéhelyiségek szellőzésének megoldására több lehetőség is kínálkozik – hatékony eredmény azonban akkor érhető el, ha a kellemetlen szagok már a keletkezés helyén, gyorsan az elszívó hálózatba jutnak. A Geberit rendszer alkalmazásával közvetlenül a vécécsészéből szívható el a levegő, és ezzel a kellemetlen szagok. A Geberit vécéelem és a hozzá csatlakozó Geberit ventilátor a szerelőelem öblítőcsövén keresztül megfelelő levegőmennyiséget képes a vécécsészéből elszívni úgy, hogy huzatérzés nem keletkezik, de a ventilátor homloklapján keresztül elszívott légmennyiség elegendő a helyiség levegőjének cseréjéhez.

Vécéberendezés rejtett szagelszívással

A szagelszívóval ellátott Geberit vécéelemek előnyei:

• komplett rendszer – a helyiség szellőzése és a vécéből történő szagelszívás gyorsan és egyszerűen megvalósítható olyan rendszerrel, mely egy gyártótól származik, így nem lépnek fel kompatibilitási problémák;

• egyszerű szerelés – a rendszer szerelése minimális szerszámigénnyel és gyorsan elvégezhető;

• hosszú élettartam – a gyártáskor a rendszerelemekkel szemben támasztott magas minőségi követelmények garantálják a hosszú és üzembiztos működést.

Vécéberendezés rejtett szagelszívással

hírlevél-feliratkozás

épjog