2009. október 19.

Egyedi, határozott téralakítás lebegő álmennyezetekkel

Egyedi, határozott téralakítás lebegő álmennyezetekkel

Az Armstrong ásványiszálas álmennyezeti termékcsaládjai bármilyen álmennyezeti igényre megoldást kínálnak. A komplett rendszerek változatos megjelenésű, többféle méretű és élmegoldású lapokkal kaphatók.

Az Armstrong dizájn mennyezeteinek alkalmazásával kellemesebbé tehető a helyiségben tartózkodók közérzete, mert az unalmas, üres terek is szemet gyönyörködtető „alkotássá” változtathatók. Az Optima Canopy lebegő álmennyezetek az egyedi, határozott megjelenés mellett akusztikailag is kimagaslók; hangelnyelő és fényvisszaverő képességük jelentősen javítja az álmennyezetek alatt dolgozók komfortérzetét.

Egyedi, határozott téralakítás lebegő álmennyezetekkel

Az Optima Canopy lapos, ásványiszálas álmennyezeti panelek tízféle alakban (konvex, konkáv, négyzet, kör, hatszög, trapéz, paralelogramma, négyszög stb.) kaphatók. A rendszer felszerelése gyorsan és nagyon egyszerűen, különleges szerszámok alkalmazása nélkül elvégezhető. A lapok felfüggesztése, illetve különböző mértékű, akár döntött belógatása is rendkívül könnyen megoldható.

A fehér színű Optima Canopy lapok felülete és éle kopásálló festékkel kezelt, üvegszövet bevonattal ellátott kivitelben készül, különösen tartóssá és színtartóvá téve a terméket. A Canopy hátoldalán süllyesztett alumíniumkeret található, ami lehetővé teszi a lapok egyedi alakzatban, vagy csoportban történő felfüggesztését is.

hírlevél-feliratkozás

épjog