2010. szeptember 20.

Homlokzatdíszítés burkolócsíkokkal

Homlokzatdíszítés burkolócsíkokkal

Az épülethomlokzatok kialakításának egyik érdekes lehetőségét kínálják a Brick Flexy rendszer burkolócsíkjai, melyek homlokzati hőszigetelő rendszerre és nem hőszigetelt falfelületre egyaránt felragaszthatók. A burkolócsíkok alkalmasak lábazatok tartós burkolataként, vagy a ház egyes részeinek kihangsúlyozására, de felhasználhatók érdekes beltéri hatások elérésére is.

A vékony és hajlékony Brick Flexy burkolólapocska a nyers téglafal benyomását kelti. Mivel rugalmas és könnyű, nem repedezik, nem terheli meg az építmény szerkezetét és alkalmazása rendkívül egyszerű. A burkolócsíkok szükséges formában történő felhelyezéséhez mindössze ollóra van szükség. A csíkok felragasztására az AlfaFix BS diszperziós ragasztóanyag szolgál. A csíkok közötti hézagokban kitüremkedő ragasztóanyag eltüntetése egyszerű, csak nedves ecsettel el kell simítani a kinyomódott ragasztóanyagot.

 

Homlokzatdíszítés burkolócsíkokkalHomlokzatdíszítés burkolócsíkokkalHomlokzatdíszítés burkolócsíkokkal

 

A Brick Flexy burkolócsíkok kétféle típusban, rusztikus és öreg téglafal imitációban kaphatók. A sokféle színárnyalat, illetve ezek kombinálhatósága különlegesen változatos, egyedi homlokzatkialakításokra nyújt lehetőséget.

 

Homlokzatdíszítés burkolócsíkokkal Homlokzatdíszítés burkolócsíkokkal

Homlokzatdíszítés burkolócsíkokkal Homlokzatdíszítés burkolócsíkokkal

 

sajátjaink

nyerjenabaumittal

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás