2009. október 14.

Hőhídmentes alumíniumszerkezetű télikertek

Hőhídmentes alumíniumszerkezetű télikertek

Az Ultraframe télikertek szerkezetének rendkívüli merevsége igen nagy fesztávok alátámasztás nélküli kialakítását is lehetővé teszi, ilyenkor a homlokzatok – megfelelő szerkezetek beépítésével – különösen nagy mértékben nyithatóvá tehetők.

Az Ultraframe télikertek tető- és homlokzati elemei teljes egészében hőhídmentes alumíniumszerkezetből készülnek, rozsdamentes acél csatlakozásokkal.

A tetőszerkezet fix vagy nyitható változatban rendelhető. A nyitható típus alsó üvegmezői – a szaruzatban kialakított síneken – a legfelső üveg alá csúsztathatók, így a tetőszerkezet fele vagy kétharmada nyitottá válik.

Hőhídmentes alumíniumszerkezetű télikertek

Mivel minden egyes télikerttípus szigorú ellenőrzésen és tesztelésen esik át a gyártócsarnokban, az esetleges problémák még a szerkezet helyszínre szállítása előtt kiderülnek. Ebből következően vásárlóink nincsenek kitéve az összeépítéskori „barkácsolások”, utólagos módosítgatások veszélyeinek.

A rugalmas téralakításra lehetőséget nyújtó télikertekkel a leendő télikert-tulajdonosoknak már nem kell a terek végleges lezárása mellett elkötelezniük magukat – a tetőszerkezetben lévő üvegmezők ugyanis egyetlen gombnyomásra egymás alá csúsztathatók, teret engedve a napnak, a szél fuvallatainak, a természetnek. Ám elég pár esőcsepp, és az automatika azonnal – emberi beavatkozás nélkül – visszazárja a tetőszerkezetet.

Homlokzatba építhető nyílászáróként harmonika- és tolóajtók széles választéka áll rendelkezésre, de akár függőlegesen tolható motoros tolóablak is alkalmazható.

A télikert levegőcseréje a tetőszerkezetbe építhető, termosztáttal vezérelhető motoros tetőablakokkal oldható meg.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog