2009. október 22.

Új gérvágó asztalosoknak, parkettázóknak, belsőépítészeknek

Új gérvágó asztalosoknak, parkettázóknak, belsőépítészeknek

Rendkívül pontosan vágható építőfa, gerenda, fém, műanyag stb. az új Kapex KS 88 gérvágóval, ami a két csapággyal ellátott kétoszlopos vezetésnek köszönhető.

A készülék egyszerű és bármilyen helyzetben történő használhatóságában nagy szerepet játszik ergonómikus kialakítása és kis súlya.

A Kapex KS 88 alkalmazható:

• deszkák és faburkolatok vágására;

• koszorúprofilok illesztésére akár közvetlenül a fal mellett is;

• építőfák és gerendák gérvágására 88 mm mélységig;

• fémek és műanyagok vágására.

A gérvágó dőlésszögének kényelmes beállítását és tartását gyorsrögzítő segíti, a másodpercek alatt elvégezhető fűrészlapcsere a – Kapex-gépek alapfelszereltségét képező – FastFix gyorsrögzítő rendszernek köszönhető. Az éppen vágandó anyag tulajdonságaihoz igazodó biztonságos és kényelmes munkavégzés érdekében a készülék MMC elektronikával (változtatható fordulatszám, lágy indítás, fordulatszámtartás, túlterhelés elleni védelem, gyorsfék) működik.

Új gérvágó asztalosoknak, parkettázóknak, belsőépítészeknek

A kompakt, robusztus, ugyanakkor könnyű konstrukciójú Kapex KS 88-cal milliméterpontos vágások végezhetők 88 mm mélységig – praktikus eszközzé válva ezzel például az asztalosok, belsőépítészek és parkettázók számára. A sokoldalúan alkalmazható gérvágóval kevesebb beállítási hibával, kevesebb utólagos megmunkálást igénylő vágások végezhetők.

A KS 88-as nagyteljesítményű változata a magas és széles munkadarabok megmunkálására szolgáló KS 120-as, mely további funkcionális és kényelmi opciókkal rendelkezik. Ilyenek például a 120 mm-es vágási mélység, a vágási helyet kijelölő kettősvonalú lézer, a dőlési szög finomállítása, a biztonsági fék és az utóigazítás nélküli gyors munkavégzést lehetővé tevő szögtámaszték stb.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog