2010. január 13.

Ház a házban – beépítések csarnoképületekbe

Ház a házban – beépítések csarnoképületekbe

A gyártó- és raktárcsarnokok hatékonyabb működését szolgáló rugalmas téralakítást enged a moduláris elemekből felépülő InLiko csarnokbeépítmény-rendszer, mely helyiségleválasztások, iroda- és raktárkialakítások megvalósítására alkalmas.

A kulcsra készen szállított InLiko „ház-a-házban” rendszerrel rendkívül gyorsan és egyszerűen alakíthatók ki irodahelyiségek, mesterirodák, pihenőhelyiségek, kézközeli raktárak, anyagkiadó helyiségek, vagy akár reprezentatív irodák és mintatermek is. A beépítmény-rendszer moduláris elemei rugalmasan építhetők össze, így bármilyen csarnoképületben egyedi igényeknek és funkcióknak megfelelő részhelyiségek képezhetők, melyek bármikor egyszerűen áthelyezhetők, átalakíthatók.

Ház a házban – beépítések csarnoképületekbe

Ház a házban – beépítések csarnoképületekbe

 

Az emberek, vagy egyes technológiai folyamatok számára elkülönített teret nyújtó InLiko rendszer a nagy belmagasságok hatékony kihasználására is alkalmas. A gyártóterek ilyen jellegű elválasztása átláthatóbbá, ellenőrizhetőbbé teszi a gyártási folyamatokat, illetve kényelmesebbé és biztonságosabbá is, hiszen lehetőséget nyújt a zajos helyiségek hangszigetelt leválasztására, vagy akár a tisztaterek és a speciális környezetet igénylő helyiségek elkülönítésére is.

Ház a házban – beépítések csarnoképületekbeHáz a házban – beépítések csarnoképületekbe

A rendszer korróziógátló felületkezeléssel ellátott acél tartószerkezetből, valamint porszórt, vagy eloxált felületű alumíniumszelvényekből áll. A panelek készülhetnek vinilfóliázott gipszkarton táblákból, illetve laminált felületű, vagy természetes furnérral ellátott pozdorjalapokból. Az ajtók fa-, vagy alumíniumszerkezettel, tömör, vagy üvegezett kivitelben rendelhetők.

 

Az InLiko rendszer előnyei:

• gyors és tiszta összeépíthetőség a csarnok működésének korlátozása nélkül;

• könnyű össze- és szétszerelhetőség, illetve áthelyezhetőség;

• változatos megjelenés (a modulok a legkülönfélébb felületi kialakításokkal rendelhetők);

• táblás és üvegezett modulok kreatívan variálhatók;

• speciális, például akusztikai megoldások is kialakíthatók;

• kiegészítő elemek széles választéka teszi teljessé a rendszert.

 

Az InLiko csarnokbeépítmény-rendszert gyártó Liko-S Kft. vállalja a ház-a-házban egységek – a cégek működési igényeinek megfelelő – megtervezését, a legalkalmasabb kombinációk – az esztétika, a hangszigetelés, a szilárdság és a tűzállóság figyelembe vételével történő – kiválasztását, a gyors szállítást és összeállítást követően pedig az utólagos karbantartást, igény esetén az elrendezés megváltoztatását.

hírlevél-feliratkozás

épjog