2010. január 24.

Áram nélkül önműködő bukóablakzár

Áram nélkül önműködő bukóablakzár

Rendkívül érdekes és praktikus újdonság a Winflip ablakzár: bármilyen bukóablakra – akár utólag is – felszerelhető, percek alatt elhelyezhető, az ablak nyitva tartási ideje 5 perctől 5 óráig programozható – működtetése pedig semmiféle vezetékezést, áramot, távirányítást nem igényel.

Bármilyen típusú (egy-, vagy kétszárnyú fa, műanyag, alumínium stb.), bukófunkcióval rendelkező ablakra felszerelhető a Winflip ablakzár, mely kitűnő megoldást nyújt fürdőszobák, vécék, konyhák, hálószobák stb. előre beállítható időtartamú szellőztetésére. A szerkezet a fokozatmentesen állítható időszabályozó segítségével 5 perctől 5 óráig terjedő szellőztetési időt tesz lehetővé.

Áram nélkül önműködő bukóablakzárÁram nélkül önműködő bukóablakzárÁram nélkül önműködő bukóablakzár

A Winflip nem igényel külső/kiegészítő áramforrást (sem áramot, sem elemet): a zajtalanul, mechanikusan működő zárószerkezet tulajdonképpen a nyitással „felhúzódik” az előre beállított szellőzési időre, majd annak leteltével zárja az ablakokat.

Áram nélkül önműködő bukóablakzár

Áram nélkül önműködő bukóablakzár

Áram nélkül önműködő bukóablakzár

Áram nélkül önműködő bukóablakzár

Az állítható (maximum 70 N-os) záróerő révén nehezebben záródó, és akár 23 cm mély nyílászárókhoz is alkalmazható. A Winflip beszerelésével jelentős energia-, ezáltal fűtési költség megtakarítással oldható meg az épületek, helyiségek megfelelő szellőztetése, így ára gyorsan megtérülhet. De az energiamegtakarítás és a tiszta belső levegő megteremtése mellett számos más előnyt is nyújt a szerkezet: csökkenti a betörések kockázatát (a buktatva hagyott ablakok vonzzák a betörőket), megakadályozza a helyiségek penészedését, gombásodását, és hosszú élettartama alatt karbantartást sem igényel (a minőségi alapanyagokból készülő, ragasztott elemeket nem tartalmazó ablakzárat 50 ezer nyitásra tervezték). A Winflip nem akadályozza az ablakok folyamatos – például nyári – nyitva tartását, vagy tisztítását sem: ilyenkor az ablakzár rögzítőelemét csak ki kell akasztani.

A rendkívül egyszerűen kezelhető – csak az ablak nyitásával történő felhúzást igénylő – ablakzár megkönnyíti az idősek és gyermekek dolgát, de fontos szerepet játszhat az akadálymentesítésben is. Beszereléséhez nincs szükség különösebb szakismeretre: a színes fotókkal illusztrált beszerelési útmutató még a kevésbé gyakorlottak számára is egyszerű beszerelést tesz lehetővé.

sajátjaink

sajátjaink

nyerjenabaumittal

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás