2010. március 22.

Műfű borítású biztonsági gumilap

Műfű borítású biztonsági gumilap

A műfű természetközeli megjelenését és kopásállóságát a gumilap kiemelkedő erőelnyelő képességével ötvöző Granugrass burkolólapok rugalmas, vízáteresztő, időjárásálló, könnyen javítható és karbantartást alig igénylő burkolatkialakításokra alkalmasak.

Az ütéscsillapító Granuflex burkolólapok játszóterek, iskolai sportudvarok rugalmas burkolataként, uszodák, medencék környékének csúszásmentes, balesetvédő járófelületeiként, tetőteraszok, kerti utak térburkolataként stb. alkalmazhatók.

A Granuflex termékcsalád legújabb tagja a Granugrass ütéscsillapító lap, melynek újszerűsége és legnagyobb előnye abban rejlik, hogy egységes, elválaszthatatlan szerkezetben integrálja a műfű borítást az újrahasznosított gumiőrlemények és poliuretán kötőanyagok keverékéből álló rugalmas alsó réteggel. A felső réteg – melynek nemcsak a tetejét, hanem az oldalait is műfű borítja – teljes felületen történő ragasztással rögzül az alsó gumiréteghez. A burkolólapok biztonságos, elmozdulásmentes egymáshoz csatlakozásáról az oldaléleken lévő csöves kapcsolóelemek gondoskodnak. A Granugrass lapok felső élei legömbölyítettek, alsó felületük – a jobb vízelvezetés érdekében – bordázott.

Műfű borítású biztonsági gumilap

A kétrétegű Granugrass lapok egyesítik magukban a műfű kopásállóságát és a gumilap kiemelkedő erőelnyelő képességét, illetve az egyszerű lerakhatóságot és a vízáteresztő burkolatok előnyeit.

hírlevél-feliratkozás

épjog