2010. június 14.

Szponzorokat keres a Díjlovas Magyar Nemzeti Bajnokság

Szponzorokat keres a Díjlovas Magyar Nemzeti Bajnokság

2010. augusztus 20. és 22. között Pátyon, a Bellandor Lovas Központban rendezzük az idei Díjlovas Magyar Nemzeti Bajnokságot. A mintegy kettőszáz startoló között megtalálhatók a Londoni Olimpiára aspiráló legjobb magyar díjlovasok is.

A versenybíráskodást külföldi versenybírók végzik.

A médiumok közül megjelenik a Duna Tv, RTL Klub, Hír Tv, MTV1 valamint néhány rádióadó. A versenyen naponta sok száz nézővel számolunk.

A versennyel egy időben a helyszínen kerül sor Páty község Szent István napi rendezvényére is, ahol kézművesek, iparművészek, árusok lesznek jelen.

A lovasközpont európai szintű létesítmény, 2 fedett lovardával, 2 nyitott nemzetközi pályával, 50 bértartóval (jelentős cégek tulajdonosai).

A Magyar Lovassport évek óta dinamikusan fejlődik. Kevésbé közismert, hogy a díjugrató és díjlovas szakágban mintegy 7000 igazolt versenyző van.

A lovaglás PR értékét igen magasan jegyzik! A golf, a tenisz és a labdarúgás után a 4. helyen a díjugrató és díjlovas sport következik.

Magyarországon a közeljövőben indítják a ,,Lovasnemzet” programot, ahol a kiemelt jelentőségű díjugrató, díjlovas és díjhajtó sportág mellett a lovaglásnak, mint tömegsportnak az elterjesztése a cél. A programmal az ország turisztikai vonzerejét kívánják növelni.

Külön hangsúlyt kap a gyermek és póni lovassport fejlesztése. Ebben a sportágban rendezi meg a Bellandor Kft. a Gyermek és Pónilovasok Országos Szövetségével közösen a Magyar Bajnokságot, ahol a 2 nap alatt 500 starttal számolunk.

A Díjlovas Magyar Nemzeti Bajnokság 4 bajnoki száma közül háromban a szponzor neve alatt hirdetünk bajnokot!

Eddigi tapasztalataink alapján a lovassport tehetős és befolyásos művelői, valamint szülői gárdája megkülönböztetett kedvvel vesz részt rendezvényeinken, így biztosak vagyunk abban, hogy szponzorainknak hasznos együttműködést kínálunk. Támogatókat, hirdetőket keresünk!

A versenyeken éves illetve 2 éves megjelenési lehetőséget biztosítunk, illetve ajánlunk, valamint molinók kihelyezését, szórólapok, prospektusok, standok elhelyezését is biztosítjuk.

A Bellandor tevékenységéről bővebben a www.bellandor.com weboldalon kaphatnak tájékoztatást.

 

Elérhetőség:

Andor Ákos: +36 30 937 79 41

Hollósiné Pap Dorottya: + 36 20 917 64 76

Szponzorokat keres a Díjlovas Magyar Nemzeti Bajnokság

 

hírlevél-feliratkozás

épjog