2010. július 02.

Szabad terek innovatív árnyékolói

Szabad terek innovatív árnyékolói

Könnyed, modern és elegáns árnyékolási megoldásokat kínálnak az intenzív napsugárzás ellen védelmet nyújtó napvitorlák, melyek egyedülálló stílusuk révén építészeti elemként is funkcionálnak. A kínálatban könnyen áthelyezhető, nem mozgatható ponyvájú napvitorlák, és fixen telepíthető, feltekerhető ponyvájú típusok találhatók.

Az árnyékolók tartóoszlopai 50 féle standard színben készülnek, opcionálisan pedig több mint 200 féle RAL-színben rendelhetők. A vászon 90 féle, egyszínű akrilszövet lehet, de opcionálisan 14 féle egyszínű szövet is választható a Perfora (átlátható, lyukazott szövet), Reflect (reflexiós külső bevonatú szövet) és All weather (víztaszító külső bevonatú szövet) típusú anyagokból.

 

Áthelyezhető napvitorla

Gyors és egyszerű összeállíthatóságnak köszönhetően az S1 napvitorla sokoldalúan alkalmazható; bármilyen szabad terület árnyékolására praktikus megoldást nyújt, véd a naptól és az esőtől például kertekben rendezett események alkalmával.

Szabad terek innovatív árnyékolói

A fix ponyvájú S1 típusú napvitorla két ferdén álló, 40 mm átmérőjű, 3 m magasságú tartóoszlopa sodronykötelekkel stabilizálható, melyek rögzítése földbe szúrt szögekkel történik.

 

Feltekerhető ponyvájú, fixen telepíthető napvitorlák

Az S2 és S3 típusú mozgatható ponyvájú, fixen rögzített napvitorlák automatikus meghajtással és vezérlőrendszerrel működtethetők. A vitorlák erős szélben – és opcionálisan eső esetén is – automatikusan feltekerőnek a gyűjtőrúdra.

 

Szabad terek innovatív árnyékolói

 

A maximum 6,5x11 méteres S2 mozgatható napvitorlák rögzítése négy oszloppal, vagy három oszloppal és egy fali konzollal történhet. A napvitorla-oszlopok betonalapra vagy csavarkötés-alapra rögzíthetők, illetve egyik csúcsuk fali konzollal a ház falához is erősíthető.

Szabad terek innovatív árnyékolói

 

A maximum 8x13 méteres S3 napvitorlákkal nyitott udvarok vagy lejtős fekvésű területek árnyékolása is megvalósítható. Ennél a megoldásnál az S2 típushoz képest plusz egy fali rögzítési lehetőség áll rendelkezésre.

Szabad terek innovatív árnyékolói

 

Feltekerhető ponyvájú, feles napvitorla

A féloldalas, szimmetrikus és aszimmetrikus vászonnal is szerelhető S4 típusú napvitorla sarkok árnyékolására is alkalmas. A maximum 8x6,5 méteres árnyékoló egy fixen – betonra, illetve csavaralapra – szerelhető oszloppal, valamint két fali kötéssel rögzíthető. A szerkezet automatikus meghajtása és vezérlőrendszere erős szélben automatikusan betekeri a ponyvát.

Szabad terek innovatív árnyékolói

 

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás