2010. augusztus 24.

Ipari padlók építése és felújítása acélszál-erősítéses betonból

Ipari padlók építése és felújítása acélszál-erősítéses betonból

Gyakran a terv hiányában készült, helytelen szerkezetű padlók korrekciója nagyobb költséggel jár, mint megfelelő padló megtervezése, és az igénybevételhez illeszkedő anyagokból történő kivitelezése. A Betonmix nemcsak a tervezés és kivitelezés során, de az elkészült padlók diagnosztikai felméréséhez is támogatást nyújt.

 

Gyakran a terv hiányában készült, helytelen szerkezetű padlók korrekciója nagyobb költséggel jár, mint megfelelő padló megtervezése, és az igénybevételhez illeszkedő anyagokból történő kivitelezése. A Betonmix nemcsak a tervezés és kivitelezés során, de az elkészült padlók diagnosztikai felmérése kapcsán is támogatást nyújt.

Az ipari padlók, kültéri betonlemezek megfelelő minőség esetén mindennapjaink láthatatlan részét képezik. Ám a hibák, repedések, túlzott felületi egyenetlenségek, felületi felválások azonnal szemet szúrnak a használónak, és a csarnok üzemeltetését is akadályozzák. Mindez tervezéssel és megfelelő anyagok megválasztásával elkerülhető.

A padlótervezés lényege az optimális, műszakilag megfelelő és költséghatékony szerkezet meghatározása. A kialakítandó ipari padlók méretezése, a kivitelezési technológiai dokumentáció elkészítése, kivitelezés közbeni tanácsadás, az elkészült padló minőségellenőrzése, a felhasználáshoz legjobban illeszkedő megoldás kialakítása – mindezek a szolgáltatások a Betonmix szakembereitől is igénybe vehetőek.

Ipari padlók építése és felújítása acélszál-erősítéses betonból

De a cég hibás ipari padlók javítása céljából végzett diagnosztikai szolgáltatását és az optimális javítási megoldások megalkotásában való közreműködését is kínálja.

Az ipari padlók döntő többsége acélszálerősítéses betonból készül, e technológia műszaki és gazdaságossági előnyei miatt.

Műszaki előnyei: homogén, háromdimenziós erősítés, megnövekedett szívósság, hatékony repedéskontroll, nagy energiaelnyelő-képesség, különlegesen hosszú élettartam, nincs korróziós veszély, egyenletesebb felszín érhető el.

Gazdaságossági előnyei: alacsonyabb anyagköltség, a kivitelezési idő radikális csökkenése (kiesik a vasszerelési idő), a bedolgozáshoz nem szükséges feltétlenül betonszivattyú használata, nem szükséges szerelőbeton, előkevert és erősített betont építenek be, könnyebb felületképzés.

Az ipari padlók alkalmazása szupermarketekben, gyártócsarnokokban, logisztikai központokban, raktárakban, hűtőházakban és teremgarázsokban fordul elő, míg a nagyobb igénybevételnek kitett térbetonok alkalmazására kamionparkolókban, benzinkutaknál, hulladéklerakók és konténerterminálok esetén van szükség.

hírlevél-feliratkozás

épjog