2010. november 30.

Van megoldás a penészes falak és magas fűtésszámlák ellen

Van megoldás a penészes falak és magas fűtésszámlák ellen

Az épületek utólagos hőszigetelésével jelentős energiamegtakarítás érhető el – de a költségekkel és az eredményességgel való tisztán látás érdekében hová fordulhatnak a munkálatok megkezdése előtt az érdeklődők szakmai segítségért? A megoldás: Van megoldás e-book!

Sajnos a magyar lakások nagy része korszerűtlenül vagy egyáltalán nem hőszigetelt, és ebből adódóan akár 60 százalékkal is több energiát használhatnak fel, mint például a nyugat-európai épületek. Utólagos hőszigeteléssel azonban jelentősen csökkenthetők a fűtésre fordított költségek. Mivel a hőszigetelés elkészítése, illetve korszerűsítése viszonylag nagy anyagi ráfordítást igényel, a munkálatok megkezdése előtt érdemes néhány kérdést alaposan megvizsgálni.

• Behozza-e majd az árát?

• Megtérül-e a ráfordított összeg?

• Valóban érezhetően csökkeni fog-e a fűtésszámla összege?

• Olyan színű lesz-e a ház, amilyet szeretne?

• Nem fakul-e ki egy-két év múlva a homlokzat?

• Mennyi időt vesz igénybe a felújítás, és pontosan mekkora felfordulással fog járni?

 

 

Van megoldás a penészes falak és magas fűtésszámlák ellen

 

E kérdések megválaszolásának segítésére a Mapei összeállította ingyenesen hozzáférhető Van megoldás című elektronikus kiadványát, amelyből minden hőszigeteléssel kapcsolatban felmerülő kérdésükre választ kaphatnak az érdeklődők. A kiadvánnyal nemcsak a megfelelő információk különböző weboldalakról történő begyűjtögetésére elfecsérelt idő és energia takarítható meg, hanem annak a kockázata is csökkenthető, amit egy elhibázott, hiányos információk alapján meghozott döntés vonhat maga után.

A Mapei célja a kiadvánnyal, hogy az információk összegyűjtésével, rendszerezésével, a felmerülő kérdések megválaszolásával, és azok szakmai magyarázatával, alátámasztásával segítsék a hőszigetelést tervező építőket.

 

Az INGYENES Van megoldás című e-book-ért küldjön egy e-mailt a legjobbrendszer[kukac]mapei.hu e-mail-címre.

(x)

 

Van megoldás a penészes falak és magas fűtésszámlák ellen

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog