2010. december 13.

Belső oldali hőszigetelés dekoratív lapokkal

Belső oldali hőszigetelés dekoratív lapokkal

Családi és társasházak, irodák, egészségügyi intézmények, műemlék épületek stb. utólagos belső hő- és hangszigetelésére alkalmasak a Halltex panelek. A bármilyen meglévő felületre egyszerűen felhelyezhető lapok alapja 12 mm vastag porózus farostlemez tábla, amire gyárilag különböző tapétákat laminálnak.

A Halltex panelek alkalmazásával a helyiségek hőszigetelésén, illetve akusztikai javításán (a kívülről jövő hangok szűrésén és a belső tér visszhangmentesítésén) túl egy lépésben a falak felújítása is elvégezhető. A Halltex termékek ugyanis papír- vagy textiltapétás, valamint műanyag borítású felülettel ellátott kivitelben és közel 30 féle színben kaphatók, melyek egymással is variálhatók, egyedi belsőépítészeti kialakításokra lehetőséget nyújtva.

 

Belső oldali hőszigetelés dekoratív lapokkal Belső oldali hőszigetelés dekoratív lapokkal

 

A 12 millimétert vastag, 0,0488 W/mK hővezetési tényezőjű Halltex táblák egyszerűen a meglévő festett vagy tapétázott falra ragaszthatók, átlagos minőségű falnál semmilyen előzetes munkálatra (glettelés, javítás) nincs szükség, és a felragasztás után azonnal kész felület jön létre.

 

Belső oldali hőszigetelés dekoratív lapokkal

 

A Halltex táblák alkalmazásának előnyei:

• társasházakban a többi lakótól függetlenül, önállóan hőszigetelhetők a lakások;

• részleges hőszigetelések is megoldhatók (például csak leghidegebb fal, falak hőszigetelése);

• gyorsan és egyszerűen, bontás nélkül elhelyezhetők;

• egyetlen lépésben elvégezhető a lakás hőszigetelésének és akusztikai tulajdonságainak javítása, illetve a falak dekoratív felújítása.

 

Belső oldali hőszigetelés dekoratív lapokkal

 

hírlevél-feliratkozás

épjog