2011. február 04.

Elhasználódott betonpadlóból ragyogó kőfelület

Elhasználódott betonpadlóból ragyogó kőfelület

Vizes, gyémántfejes csiszolási technológiával gyakorlatilag szálló por nélkül varázsolhatók fényes, kőpadlóhoz hasonló megjelenésűvé az elhasználódott betonpadlók. A technológia természetesen új betonfelületekhez is használható, egyhangú megjelenésüket exkluzívvá téve. Betonfesték használatával az egyediség tovább fokozható.

Bár betonburkolatokat korábban csak ipari és kereskedelmi épületekben alkalmaztak, manapság már nagy népszerűségnek örvendenek bemutatótermekben, tetőtéri lakásokban, sőt már magánházakban is egyre elterjedtebbek. Annak ellenére, hogy a betonpadlók rendkívül tartósak, idővel ezek felülete is elöregszik. A fényes és új arculat adó Super Concrete Floor System technológiával kezelt felületek akár nyolcszor tartósabbá és keményebbé válhatnak, illetve tisztán tartásuk is lényegesen leegyszerűsödik (csak tiszta vizes mosást igényelnek). Járhatók akár targoncával, teherautóval is, zsírok, olajok nem károsítják.

 

Elhasználódott betonpadlóból ragyogó kőfelület
Még kezeletlen betonpadló

Elhasználódott betonpadlóból ragyogó kőfelület
Super Concrete Floor System technológiával kezelt felület

 

Tükörszerűen ragyogó betonpadló

A vizes, durva szemcsézetű csiszológyémántokat használó technológia megszünteti a padlók egyenetlenségeit: szintbe csiszolja a felületet, és eltávolítja a burkolat felső elszennyeződött, karcos rétegét, eltünteti a kisebb lyukakat, repedéseket. A betonpolírozás akkor is kitűnő megoldást nyújt, ha a felület új, mivel a technológia eltávolítja a port, lecsiszolja a porózus felső, sérülékeny réteget és a padlót tükörszerűen ragyogóvá varázsolja.

 

Kreatív hangulat betonfestéssel

A beton megfestésével „élet adható” a padlónak: a szürke, poros és gyakran unalmas burkolat átváltozik csillogó, gyönyörű kőpadlóvá. A környezetbarát Super Concrete Floor System technológiával kevés anyagi ráfordítással újulhat meg bármilyen betonpadló.

 

Elhasználódott betonpadlóból ragyogó kőfelület

 

hírlevél-feliratkozás

épjog