2011. április 09.

Bevált multifunkcionális nyomtató tervezőknek – most kedvezményes áron

Bevált multifunkcionális nyomtató tervezőknek – most kedvezményes áron

Építészirodák, mérnökirodák igényeit – konkrét ügyfélvisszajelzések szerint is – kiválóan kielégíti ez a helytakarékos, A3-as méretben is nyomtatni képes multifunkcionális készülék. Egy akció keretében most igen kedvező – akár diákok számára is elérhető – áron, ráadásul ajándék tintapatronokkal és fotópapírcsomaggal együtt juthatunk hozzá.

„A készülék legjobb tulajdonsága, hogy tulajdonképpen észre sem veszed. Azonnal települ, drót nélkül is elérhető, kis helyet foglal, halk. A kezelése, kijelzője kulturált” – mondja Tóth Ferenc, a Plan66 Kft. ügyvezető igazgatója a Brother MFC6490 A3 multifunkciós nyomtató-szkennelő-fénymásoló készülékről. A cég korábban három különböző típusú nyomtatót kipróbált már, de mindegyikkel gondjaik voltak. A cégvezető többek között megemlíti: ez az első készülékük, amelyet az iroda hálózatba kapcsolt számítógépeinek mindegyike problémamentesen „lát” és működtet, akár wifin keresztül is.

Az említett berendezés most ismét akciósan vásárolható meg: április végéig – vagy a készlet erejéig – a Nemetschek Magyarország Kft.-től 67.600 Ft + áfa áron lehet megvásárolni. Kifutó modellről van szó; az ezt felváltó új változat ennél lényegesen magasabb áron fog forgalomba kerülni. Ráadásul most ajándékként egy LC1100RBWBP típusú, három színes tintapatront tartalmazó szetthez és egy csomag BP71GP50 típusú fotópapírhoz is hozzájuthatunk. Az ajándék értéke 8.000 Ft + áfa. Megrendelés után házhoz is szállítják a nyomtatót; ennek díja 2000 Ft + áfa, az ország bármely pontjára!

A készülék – elsősorban helytakarékos kialakításának, multifunkciós működésének és A3-as funkciójának köszönhetően – ideális akár a kisebb építészirodák, mérnökirodák számára. Az akciós ár most elérhetővé teszi (esetleg némi szülői segítséggel) építész- és mérnökhallgatók számára is – akik hamarosan számíthatnak az első tavaszi rajzbeadások határidejének eljövetelére…

Érdemes figyelembe venni Tóth Ferencék további észrevételeit is: „A szkennerében a legjobb, hogy egyszerre 10-20 oldalt egyetlen összefűzött pdf-dokumentumban tudok megkapni. Ugyanígy sok oldalt tud fénymásolni a lapadagolójával. Nyomtatáskor hasznos, hogy két lapadagolója van, így A3-as és A4-es méret vegyesen nyomtatható; mindegy, hogy irat vagy tervlap, sok a fotó, vagy csak szöveg. A fax távolról elérhető, gépről tudok küldeni, vagy egy beszkennelt doksit azonnal tud faxolni. Aláírt anyagokat rendszeresen ki kell küldenünk, ehhez is tökéletes. A nyomtatás minőségével sem volt gondunk. Az alappéldányt még színesben is ezen nyomtatjuk, javítjuk, és ez megy a másolóba” – részletezi a Plan66 iroda tapasztalatait az ügyvezető.

Érdeklődés, megrendelés az info[kukac]nemetschek.hu e-mail címen, vagy a (06 1) 424-0134 telefonszámon lehetséges.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog