2011. május 08.

Tartós, esztétikus és egyedi padlóburkolatok kaucsukból

Tartós, esztétikus és egyedi padlóburkolatok kaucsukból

A Nora kaucsukburkolatok széles szín- és dizájnválasztékban, illetve struktúrakialakítással, közel 300 féle megjelenésben kaphatók. A burkolat háromdimenziós, strukturált felülete például relief-, kalapácsütéses, kockázott vagy klasszikus gombmintázatú lehet. A megjelenés még különlegesebbé tehető intarziákkal.

Dizájn, természetes tulajdonságok, esztétikum és praktikusság – ezek teszik a kaucsuk nyersanyagú Nora burkolatokat attraktív megoldássá szinte bármilyen épületben, akár speciális funkciójú, szigorú technikai követelményeknek kitett területeken is. A Nora világszerte sikeres termék: alkalmazták többek között a mailandi Pirrelli-Toronyházban, a szöuli metróban, a londoni Harrod`s bevásárlóházban, a BMW gyárban, a new yorki szabadságszobor látogatórészében, a shanghai Pudong és Honggiao repülőtereken, a müncheni Allianzarenában és a budapesti MTV székházban.

 

Tartósan elasztikus, erősen terhelhető

A Nora burkolatok felülete erősen és tartósan terhelhető: a kaucsuk kiváló tulajdonságainak egyike, hogy rugalmasan tűri a nagy terheléseket, és a terhelés megszűnte után hamar visszanyeri eredeti alakját. Ezért nyújtanak a Nora kaucsukburkolatok kitűnő megoldást nagy igénybevételnek kitett területeken, például óvodákban, iskolákban, kórházakban, vagy akár ipari üzemekben is. Mindemellett a Nora kaucsukburkolatok élettartama magasan felülmúlja más elasztikus burkolatokét, és tömör, zárt felületüknek köszönhetően gazdaságosan tisztíthatók, védőbevonat nélkül. Ezek az épületüzemeltetés során megmutatkozó előnyök tovább növelik a Nora burkolatok kedvező ár-érték arányát.

 

Tartós, esztétikus és egyedi padlóburkolatok kaucsukból

 

Kényelem és biztonság

A Nora burkolatok csúszásmentesek, kellemesen melegek, tartósan elasztikusak és kényelmes a járás rajtuk, ráadásul lépészajcsökkentők is. PVC-, lágyító- és halogénmentesek, a cigarettaparázsnak ellenállnak, és nehezen gyulladó kategóriába (legalább Bfl-s1) tartoznak.

 

Tartós, esztétikus és egyedi padlóburkolatok kaucsukból

 

Speciális helyiségek kaucsukburkolatai

A Nora padlóburkolatok – különleges alkalmazási területekre szánva – speciális típusokban is kaphatók: léteznek elektrosztatikusan vezető és szigetelő burkolatok, melyek villástargoncával is járhatók, fokozottan tűzálló, illetve olaj- és zsírálló típusok, sőt a Nora még jégpályák járófelületeihez is tud ajánlani megoldást.

 

Tartós, esztétikus és egyedi padlóburkolatok kaucsukból

 

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Becsöngettek! 2023. szeptemberével számos közbeszerzési előírás módosult (1. rész)

2023 szeptemberétől emelkedtek az építésügyi és az építésfelügyeleti bírságok összegei (2. rész)

Hová kell befizetni az építésügyi és az építésfelügyeleti bírságot?

2023. szeptember 21-étől csak e-Papír szolgáltatáson keresztül nyújthatók be az elektronikus, közigazgatási keresetek

2023 szeptemberétől emelkedtek az építésügyi és az építésfelügyeleti bírságok összegei (1. rész)

épjog