Deceuninck

 

2011. május 08.

Tartós, esztétikus és egyedi padlóburkolatok kaucsukból

Tartós, esztétikus és egyedi padlóburkolatok kaucsukból

A Nora kaucsukburkolatok széles szín- és dizájnválasztékban, illetve struktúrakialakítással, közel 300 féle megjelenésben kaphatók. A burkolat háromdimenziós, strukturált felülete például relief-, kalapácsütéses, kockázott vagy klasszikus gombmintázatú lehet. A megjelenés még különlegesebbé tehető intarziákkal.

Dizájn, természetes tulajdonságok, esztétikum és praktikusság – ezek teszik a kaucsuk nyersanyagú Nora burkolatokat attraktív megoldássá szinte bármilyen épületben, akár speciális funkciójú, szigorú technikai követelményeknek kitett területeken is. A Nora világszerte sikeres termék: alkalmazták többek között a mailandi Pirrelli-Toronyházban, a szöuli metróban, a londoni Harrod`s bevásárlóházban, a BMW gyárban, a new yorki szabadságszobor látogatórészében, a shanghai Pudong és Honggiao repülőtereken, a müncheni Allianzarenában és a budapesti MTV székházban.

 

Tartósan elasztikus, erősen terhelhető

A Nora burkolatok felülete erősen és tartósan terhelhető: a kaucsuk kiváló tulajdonságainak egyike, hogy rugalmasan tűri a nagy terheléseket, és a terhelés megszűnte után hamar visszanyeri eredeti alakját. Ezért nyújtanak a Nora kaucsukburkolatok kitűnő megoldást nagy igénybevételnek kitett területeken, például óvodákban, iskolákban, kórházakban, vagy akár ipari üzemekben is. Mindemellett a Nora kaucsukburkolatok élettartama magasan felülmúlja más elasztikus burkolatokét, és tömör, zárt felületüknek köszönhetően gazdaságosan tisztíthatók, védőbevonat nélkül. Ezek az épületüzemeltetés során megmutatkozó előnyök tovább növelik a Nora burkolatok kedvező ár-érték arányát.

 

Tartós, esztétikus és egyedi padlóburkolatok kaucsukból

 

Kényelem és biztonság

A Nora burkolatok csúszásmentesek, kellemesen melegek, tartósan elasztikusak és kényelmes a járás rajtuk, ráadásul lépészajcsökkentők is. PVC-, lágyító- és halogénmentesek, a cigarettaparázsnak ellenállnak, és nehezen gyulladó kategóriába (legalább Bfl-s1) tartoznak.

 

Tartós, esztétikus és egyedi padlóburkolatok kaucsukból

 

Speciális helyiségek kaucsukburkolatai

A Nora padlóburkolatok – különleges alkalmazási területekre szánva – speciális típusokban is kaphatók: léteznek elektrosztatikusan vezető és szigetelő burkolatok, melyek villástargoncával is járhatók, fokozottan tűzálló, illetve olaj- és zsírálló típusok, sőt a Nora még jégpályák járófelületeihez is tud ajánlani megoldást.

 

Tartós, esztétikus és egyedi padlóburkolatok kaucsukból

 

hírlevél-feliratkozás

épjog