2011. július 04.

Segítség technológiai fejlesztési pályázatokhoz – még kedvezőbb feltételekkel

Segítség technológiai fejlesztési pályázatokhoz – még kedvezőbb feltételekkel

Folytatódik a tervezőirodák technológiai fejlesztési pályázatainak támogatása érdekében indított akció: az újabb konstrukció keretében a Nemetschek Magyarország akár a pályázati sikerdíj teljes összegét is átvállalja.

Mint azt korábban már meghirdettük, az építészirodák, mérnökirodák aktuális gondjaihoz és igényeihez igazodva olyan ajánlattal jelentkezik a Nemetschek Magyarország, amely nemcsak a Nemetschek-szoftverek felhasználói számára, hanem minden hazai tervező számára jó lehetőséget kínál. A tervezőszoftvereket forgalmazó cég – a mikrovállalkozások pályázatai terén nagy tapasztalattal rendelkező, professzionális pályázatíróval összefogva – vállalja, hogy segítséget nyújt az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett, akár már 2,5-3 millió forintos beruházási értékű technológiafejlesztési pályázatok benyújtásában. Ez a pályázati projektek teljes körű, akár több évig tartó – sikerdíjas konstrukcióban történő – gondozását jelenti, a pályázati anyag összeállításától kezdve a jelentések, elszámolások elkészítéséig. Ez kiváló lehetőség lehet olyan irodáknak, amelyeknek jól jönne új szoftverek és hardverek vásárláshoz legalább 2,5-3 millió forint támogatás, de – mint az az esetek többségében jellemző – nincs meg a kellő pályázati tapasztalat.

Az akció most újabb lehetőséggel bővül: a Nemetschek Magyarország ezentúl a pályázati sikerdíj kifizetését is átvállalja a pályázóktól, mégpedig olyan arányban, amilyenben a pályázat a Nemetschek által forgalmazott szoftver(ek) beszerzésére irányul. Ez az arány természetesen adott esetben elérheti akár a sikerdíj száz százalékát is.

A konkrét pályázati lehetőségekről szintén korábbi híradásunkban lehet olvasni.

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog