Busscher

2011. július 07.

Az árnyékoló öntisztuló ponyváját az eső mossa tisztára

Az árnyékoló öntisztuló ponyváját az eső mossa tisztára

A Rollstar kínálta napárnyékoló ponyvák jól tűrik az időjárás viszontagságait, a napot, a szelet és az esőt, de fontos előnyük öntisztuló képességük is: a speciális anyagszerkezetű textílián ha meg is tapad a szennyeződés, az eső egyszerűen lemossa azt a felületről. A ponyvák régi árnyékolók elöregedett textíliái helyett is használhatók.

A poliészter alapanyagú öntisztuló ponyvák titka a nanotechnológiában rejlik, aminek lényege, hogy a leheletfinom szövésű vászon felületén lévő nanomolekulák megakadályozzák a ponyva elszennyeződését. A high-tech szövet felületén megtapadt por, piszok, zsíros szennyeződés nem képes behatolni a szövet elemi szálai közé, így egy kiadós zápor vagy eső egyszerűen magával ragadja a szemcséket. A poliészter ponyvák emellett különösen erősek és a napsugarak fakító erejétől sem károsodnak, hosszú évekig esztétikus megoldást és hatékony napvédelmet nyújtva.

 

Az árnyékoló öntisztuló ponyváját az eső mossa tisztára

 

Öntisztuló ponyva meglévő árnyékolószerkezetekre is egyszerűen szerelhető: ha a tartószerkezet jó állapotban van, a kopott, elöregedett ponyva helyett méretre rendelhető az öntisztuló textíliából készülő ponyva.

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo