2011. szeptember 07.

Új kötőelem-kereskedés nyílt Budapesten

Új kötőelem-kereskedés nyílt Budapesten

A hollandiai székhelyű kötőelem-forgalmazó, a Fabory intenzív terjeszkedésének következő állomása Magyarországon a főváros X. kerülete. „A Fabory szeretne a környék vállalkozóinak megbízható partnere és beszállítója lenni” – mondta a megnyitón Klein András, a cég kiskereskedelmi vezetője.

A kötőelemeket forgalmazó kőbányai kereskedőházban az ügyfelek 10 ezer féle terméket találnak, rendelésre 24 órán belül pedig további 40 ezer különböző típusú termék érkezhet ide. A Fabory erőssége ügyfelei gyors, közvetlen, szakszerű kiszolgálása és megbízható szolgáltatásai. Termékskálájuk nagyon széles, 80 ezer termékükből több mint 50 ezer szabvány és speciális kötőelem, 20 ezer szerszám, 10 ezer ipari segédanyag.

Új kötőelem-kereskedés nyílt Budapesten

Közép- és Kelet-Európában az elmúlt másfél évben minden hónapban nyílt legalább egy Fabory-üzlet, Magyarországon új egységük a nyolcadik. Idén már hazánkban is nyitottak meg új boltot, mégpedig június 22-én Székesfehérváron. A következő két évben a Fabory további vidéki üzletnyitásokra összpontosít, hosszú távú terveik között szerepel újabb budapesti egység is.

Új kötőelem-kereskedés nyílt Budapesten

A Fabory Kötőelem Kereskedelmi Kft. fontosnak tartja, hogy támogassa azoknak a szakembereknek a képzését, akik néhány éven belül talán éppen legfontosabb vevői lesznek – hagzott el a megnyitón. Ennek jegyében a cég a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat javaslatára a kerületben működő Pataky István Fővárosi Gyakorló Híradásipari és Informatikai Szakközépiskola számára 300 ezer forint értékű vásárlási utalványt ajánlott fel támogatásként. Kültéri szereléshez, például kábelrögzítéshez speciális csavarokat használnak, ezeket eddig csak jó néhány kerülettel arrébb tudták beszerezni. „Éppen ezért nagyon örülünk, hogy most a közvetlen közelünkben is van egy olyan üzlet, ahol a mindennapi munkánkhoz szükséges kézi szerszámokat, csavarokat megvásárolhatjuk. Azt pedig külön köszönjük, hogy a Fabory 300.000 forint értékben vásárlásunkat támogatja” – tette hozzá Babosa Antal, a szakközépiskola igazgatója.

 

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (3. rész) - Településtervek határideje

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (2. rész) - Településrendezési illeszkedés

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (1. rész) – A telektömb előírásai

Megismerhető az állami építési beruházások rendjéről szóló törvény tervezete

Módosultak a gázárkedvezmény igénybevétele során alkalmazandó szabályok

épjog