2011. november 07.

Kedvezményes Canon-berendezések tervezőirodák számára

Kedvezményes Canon-berendezések tervezőirodák számára

Ismét egy Nemetschek-akció a tervezőirodák versenyképességének javítása érdekében: ezúttal Canon-plotterhez, illetve -nyomtatóhoz juthatunk jelentős árengedménnyel.

A müncheni székhelyű Nemetschek Allplan GmbH aranyfokozatú partnerének („Gold partner”) minősítette a Canon németországi vállalatát, melyről a www.nemetschek.eu oldalon olvashat. A tavalyi döntés alapvetően annak köszönhető, hogy – mint a kiadott közlemény hangsúlyozza – a Canon-berendezések magas szinten kompatibilisek az Allplan-szoftverekkel, azaz kiválóan alkalmasak arra, hogy az Allplan-felhasználók számára minőségi hardverkörnyezetet nyújtsanak. A közlemény továbbá azt is megemlíti, hogy a technológiai kooperáció kedvező tapasztalataiból kiindulva a Nemetschek és a Canon a marketing területén is együttműködést tervez.

Ennek egyik jelének is tekinthetjük a Nemetschek Magyarország most meghirdetett akcióját. Így bizonyos irodai Canon-berendezések vásárlói jelentős engedményhez juthatnak hozzá, melyet vagy Allplan szoftverkövetői előfizetés formájában, vagy használt berendezésük beszámításával vehetnek igénybe.

Az akció keretében három lehetőséget hirdet meg a Nemetschek:

 

1. Canon imagePROGRAF iPF605 A1 plotter

Kedvezményes Canon-berendezések tervezőirodák számára

A 308.000 Ft-os berendezés megvásárlása esetén a vevő 73.000 Ft értékű Nemetschek Allplan szoftverkövetési előfizetést kaphat ingyenesen, vagy ugyanilyen értékben használt nyomtatója beszámítását kérheti! Ezen kívül 90 m² plotterpapír jár ajándékba!

 

2. Canon imagePROGRAF iPF710 A0 plotter

Kedvezményes Canon-berendezések tervezőirodák számára

A 570.000 Ft-os berendezés megvásárlása esetén a vevő 160.000 Ft értékű Nemetschek Allplan szoftverkövetési előfizetést kaphat ingyenesen, vagy ugyanilyen értékben használt plottere beszámítását kérheti! Ezen kívül 500 m² plotterpapír jár ajándékba!

 

3. Canon LBP6300DN A4 hálózati nyomtató

Kedvezményes Canon-berendezések tervezőirodák számára

A 43.500 Ft-os berendezés most 32.500 Ft-ért kapható.

Az említett összegek nettó árak, áfa nélkül értendők. A berendezést ingyenes kiszállítása is a szolgáltatás része.

Minden esetben a Nemetschek Magyarország Kft.-nél jelentkezhetnek azok az építészek, tervezők, akik élni szeretnének az akció keretében kínált lehetőséggel.

E-mail: info@nemetschek.hu

Telefon: +36 (1) 424 01 34

Az akció határideje: 2011. november 30.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog