2011. november 16.

A Cembrit cáfolja a negatív híreszteléseket

A Cembrit cáfolja a negatív híreszteléseket

A Cembrit Kft. továbbra is ügyfelei szolgálatában áll, új alapokra helyezi az értékesítési modelljét, és 2012-ben további újdonságokat vezet be a magyar piacon – derül ki a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményből.

A Cembrit Kft. az alábbi közleményt juttatta el lapunkhoz:


Tisztelt Partnereink!

A Cembrit Európa egyik vezető szálcement építőanyag gyártója. A cégcsoport több mint 1100 embert alkalmaz 16 európai országban. Szálcement termékek és megoldások széles skáláját kínálja tetők, homlokzatok és a belterek burkolására, illetve mennyezetek, falak befedésére.

Az utóbbi hetekben elterjedt sajnálatos negatív híresztelésekkel ellentétben a 2008. októberben Cembrit Kft. nevet felvevő, korábban Eternit Termelési és Kereskedelmi Kft. néven működő nyergesújfalui cég továbbra is ügyfelei szolgálatában áll.

Az építőiparban tapasztalható negatív trendek következtében a cég október közepén strukturális változtatásokat kényszerült végrehajtani. A hatékonyabb működés érdekében az értékesítési modell új alapokra történő helyezése van folyamatban.

2012-ben további újdonságok kerülnek bevezetésre a magyar piacon, melyek szervesen kapcsolódnak idei évben bemutatott új termékeinkhez.

Üdvözlettel:

Both Zoltán

ügyvezető igazgató

Nyergesújfalu, 2011. november 11.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog