2011. november 25.

Az üvegszál erősítés miatt nem repedezik a vakolat

Az üvegszál erősítés miatt nem repedezik a vakolat

Az akrilsilosan tartalmú, üvegszál erősített Casacril vékonyvakolat bármilyen homlokzat színezésére, szigetelésére alkalmas. Az időjárás hatásainak ellenálló, vízlepergető, de a felület légzését nem akadályozó termék az üvegszál erősítésnek köszönhetően rendkívül rugalmas, így a falon keletkező hajszálrepedések nem jelennek meg a vakolaton.

Az 1,2 mm szemcsenagyságú Casacril vékonyvakolat száraz és szennyeződésektől mentes felületekre hordható fel. Új felületen a vakolattal egyező vagy hasonló színű alapozó felhordása javasolt. Alapozásra a kvarcszemcsés Newquarz homlokzati festék a legmegfelelőbb, mely a vakolathoz hasonlóan akrilsilosan tartalmú homlokzati anyag. Régi vakolt felületen Isogel mélyalapozó használata is ajánlott.

A termék használatra kész állapotban, 14 literes kiszerelésben kapható. A felhordás rozsdamentes vagy műanyag simítóval történhet. Kivitelezés közben a túl vastagon felvitt anyag simítóval lehúzható, majd újra használható. A simítás függőleges, vízszintes vagy körkörös mozdulatokkal végezhető.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog