2011. december 03.

Bejárati szennyfogó szőnyegek moduláris elemekből

Bejárati szennyfogó szőnyegek moduláris elemekből

A 3M Nomad bejárati szennyfogó szőnyegek egymással összekapcsolható, egyedi igények szerint kombinálható kaparó- és szőnyegelemekből állnak. A kaparóelemek kültéri és beltéri használatra egyaránt, míg a szőnyegelemek beltéri használatra készülnek. Mindkét elem jól bírja a napi akár 5000 áthaladást is.

Az egyszerűen karbantartható 3M Nomad bejárati szennyfogó szőnyegek amellett, hogy óvják az épületet az elszennyeződéstől, csökkentve ezzel az épületfenntartási költségeket, a személybiztonságot is növelik, illetve a bejáratokat is megszépítik. A mozaikszerűen, interlock-rendszerrel kapcsolódó vinilelemekből felépülő szőnyegek a helyszínen könnyen, egyedi alakzatokat formálva rakhatók le.

A speciális felületi kialakítású Nomad 8300-as kaparóelem különböző szögekben támadja a cipőfelületen lévő szennyeződést, rendkívül hatékonnyá téve a sáreltávolítást. Tágas üregeiben megtartja és elrejti az eltávolított szennyeződést.

 

Bejárati szennyfogó szőnyegek moduláris elemekből

 

A Nomad 8900-as szőnyegelem szélein a poralakú szennyeződések eltávolítására szolgáló kaparórészek találhatók. Közepén hatékonyan tisztító, kettősszálú Aqua 8500 textilbetéttel készül, aminek hurkolt szerkezetű poliamid szálai kiváló nedvszívók, melyek a szőnyeg belsejében tartják a szennyeződést és a nedvességet.

 

Bejárati szennyfogó szőnyegek moduláris elemekből

 

 

 

hírlevél-feliratkozás

épjog