2012. június 25.

A beltéri acélajtók könnyedén bírják az erős igénybevételt is

A beltéri acélajtók könnyedén bírják az erős igénybevételt is

A Hörmann beltéri ajtók sokoldalúságuknak köszönhetően megbízhatóan használhatók a legkülönfélébb intézményekben, irodákban. Előnyük a masszív felépítés, a vetemedésmentes alaktartás és a fokozott igénybevétellel szembeni ellenállóság.

Az ajtólap minden esetben horganyzott acélból készül, amely porszórt felülettel vagy fafóliás kivitelben sokféle belsőépítészeti igényt ki tud elégíteni. A porszórt felületek a RAL-skála szerinti bármely színben rendelhetők. Exkluzívabb vagy természetes megjelenés kialakításához csúcsminőségű dekorfelületek választhatók a valósághű fahatást ötvözve az acélajtók kedvező mechanikai tulajdonságaival. Az alkalmazási területtől függően az ajtólap lehet papírrács-betétes (például irodai felhasználáshoz), vagy forgácslap-betétes, amelyek a mindennapi erős igénybevételnek (például kereskedelem, vendéglátás területén, laktanyákban, hivatalokban) is megfelelnek. Természetesen fényáteresztéshez, betekintéshez üvegkivágásokkal is szállíthatók: a porszórt felületű ajtók eloxált alumínium üvegezőlécekkel, a fafóliás kivitelek a felülethez megjelenésben maximálisan illeszkedő fa üvegezőlécekkel. Ezeken kívül az ajtók egyedi felszereltséggel speciális feladatokat (hanggátlás, betörésgátlás, fokozott hőszigetelés) is teljesíthetnek. A Hörmann acél tokrendszer bármely faltípusba (tégla, beton, gázbeton, gipszkarton stb.) lehetővé teszi az ajtók tartós és biztonságos beépítését.

A beltéri acélajtók könnyedén bírják az erős igénybevételt is

A Hörmann termékek kiemelkedő színvonalú, modern gyártástechnológiája és a saját vizsgálóközpontban elvégzett átfogó tartóssági tesztek garantálják, hogy a Hörmann beltéri ajtók a felhasználók megelégedésére szolgáljanak minőségükkel, működési biztonságukkal és tartósságukkal.

A beltéri acélajtók könnyedén bírják az erős igénybevételt is

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog