2012. október 09.

A burkolĂłpanel javĂ­tja a hĂľszigetelĂŠst is

A burkolĂłpanel javĂ­tja a hĂľszigetelĂŠst is

A klinkertĂŠgla esztĂŠtikus lĂĄtvĂĄnyĂĄt nyĂşjtĂł Klinkerpanel rendszer homlokzatok ĂŠs lĂĄbazatok burkolĂĄsĂĄra, hĂľszigetelĂŠsĂźk javĂ­tĂĄsĂĄra szolgĂĄl. Gyorsan, akĂĄr hĂĄzilagosan is kivitelezhetĂľ, kitĂťnĂľ megoldĂĄst nyĂşjtva az ĂŠpĂźletek felĂşjĂ­tĂĄsĂĄra is. EllenĂĄll a kedvezĂľtlen idĂľjĂĄrĂĄsi, biolĂłgiai, vegyi hatĂĄsoknak ĂŠs tĂťzĂĄllĂłbb, mint a polisztirolos rendszerek.

A Klinkerpanelek homlokzatszigetelÊsi rendszerekhez is alkalmazhatók, jelentþsen hozzåjårulva az Êpßletek hþtechnikai korszerÝsítÊsÊhez, sokkal kisebb kÜltsÊggel, mint a szokåsos hþszigetelþ rendszerek. A rendszer tanúsítvånyt kapott a Lengyel Állami HigiÊniai IntÊzettþl, tÝzvÊdelmi tanúsítvånnyal, illetve ÊpítÊstechnikai elismerÊssel rendelkezik.

A burkolĂłpanel javĂ­tja a hĂľszigetelĂŠst is

A Klinkerpanel rendszer nagy elĂľnye sokoldalĂşsĂĄgĂĄban rejlik (homlokzatok, lĂĄbazatok, belsĂľ falak, kĂŠmĂŠnyek, kerĂ­tĂŠsek, zajvĂŠdĂľ falak, ĂĄlmennyezetek stb. burkolĂĄsĂĄra egyarĂĄnt alkalmas), illetve egyedĂźlĂĄllĂł, a kivitelezĂŠsi idĂľt lerĂśvidĂ­tĂľ, a burkolĂĄsi kĂśltsĂŠgeket csĂśkkentĂľ szerelĂŠsi mĂłdszerĂŠben, ami a kĂŠszletben talĂĄlhatĂł lĂŠceken alapul. A rendszer sokoldalĂşsĂĄgĂĄnak, valamint a panelek szĂŠles szĂ­nvĂĄlasztĂŠkĂĄnak kĂśszĂśnhetĂľen bĂĄrmilyen felĂźlet burkolhatĂł a kĂśrnyezetĂŠhez harmonikusan illeszkedĂľen.

A burkolĂłpanel javĂ­tja a hĂľszigetelĂŠst is

 

A Klinkerpanelek fĂľbb alkalmazĂĄsi terĂźletei:

  • rĂŠgi ĂŠs Ăşj ĂŠpĂźletek hĂľ- ĂŠs lĂŠgszigetelĂŠse;
  • megrongĂĄlĂłdott homlokzatok javĂ­tĂĄsa;
  • lĂĄbazatok, kĂŠmĂŠnyek burkolĂĄsa;
  • tĂťzfalak (nyĂ­lĂĄszĂĄrĂł nĂŠlkĂźli homlokzatok) burkolĂĄsa;
  • kerĂ­tĂŠsek hang, por, sĂł elleni vĂŠdelme;
  • esztĂŠtikus zajvĂŠdĂľ falak ĂŠpĂ­tĂŠse.

A burkolĂłpanel javĂ­tja a hĂľszigetelĂŠst is

A rendszer egysĂŠgcsomagban kaphatĂł, mely tartalmazza a klinkerpaneleket (3,2 m2) ĂŠs a szerelĂŠsĂźkhĂśz szĂźksĂŠges rendszerlĂŠceket.

hírlevél-feliratkozás

ĂŠpjog