2012. október 09.

A burkolópanel javítja a hőszigetelést is

A burkolópanel javítja a hőszigetelést is

A klinkertégla esztétikus látványát nyújtó Klinkerpanel rendszer homlokzatok és lábazatok burkolására, hőszigetelésük javítására szolgál. Gyorsan, akár házilagosan is kivitelezhető, kitűnő megoldást nyújtva az épületek felújítására is. Ellenáll a kedvezőtlen időjárási, biológiai, vegyi hatásoknak és tűzállóbb, mint a polisztirolos rendszerek.

A Klinkerpanelek homlokzatszigetelési rendszerekhez is alkalmazhatók, jelentősen hozzájárulva az épületek hőtechnikai korszerűsítéséhez, sokkal kisebb költséggel, mint a szokásos hőszigetelő rendszerek. A rendszer tanúsítványt kapott a Lengyel Állami Higiéniai Intézettől, tűzvédelmi tanúsítvánnyal, illetve építéstechnikai elismeréssel rendelkezik.

A burkolópanel javítja a hőszigetelést is

A Klinkerpanel rendszer nagy előnye sokoldalúságában rejlik (homlokzatok, lábazatok, belső falak, kémények, kerítések, zajvédő falak, álmennyezetek stb. burkolására egyaránt alkalmas), illetve egyedülálló, a kivitelezési időt lerövidítő, a burkolási költségeket csökkentő szerelési módszerében, ami a készletben található léceken alapul. A rendszer sokoldalúságának, valamint a panelek széles színválasztékának köszönhetően bármilyen felület burkolható a környezetéhez harmonikusan illeszkedően.

A burkolópanel javítja a hőszigetelést is

 

A Klinkerpanelek főbb alkalmazási területei:

  • régi és új épületek hő- és légszigetelése;
  • megrongálódott homlokzatok javítása;
  • lábazatok, kémények burkolása;
  • tűzfalak (nyílászáró nélküli homlokzatok) burkolása;
  • kerítések hang, por, só elleni védelme;
  • esztétikus zajvédő falak építése.

A burkolópanel javítja a hőszigetelést is

A rendszer egységcsomagban kapható, mely tartalmazza a klinkerpaneleket (3,2 m2) és a szerelésükhöz szükséges rendszerléceket.

hírlevél-feliratkozás

épjog