2013. május 08.

A Frisomat bővíti tervezői hálózatát – május 15-ig lehet jelentkezni

A Frisomat bővíti tervezői hálózatát – május 15-ig lehet jelentkezni

„Legyen a tervezés területe az ipari, logisztikai, mezőgazdasági vagy bármely felhasználás, ott ahol fontos a gyorsaság és költséghatékonyság, emellett a minőség sem mellékes, érdemes a Frisomat megoldásait megvizsgálni. Ha még nem ismeri a Frisomat acélcsarnok Evolúciót, jelentkezzen a Frisomat tervezői hálózatába!" – írja a cég közleménye. 

A Frisomat bővíti azon tervezői partnerei körét, akikkel üzletileg is szoros kapcsolatban, egymás munkáját támogatva dolgozhat a jövőben annak érdekében, minél több Frisomat-acélszerkezet kerüljön Magyarországon felhasználásra.

Hogyan válhat a Frisomat hálózat tagjává?

Küldje el e-mailben szakmai bemutatkozó anyagát.

A pályázatra jelentkezők közül kerülnek ki azok, akik térítésmentesen részt vehetnek a Frisomat tervezői hálózat 2+1 modulból álló idei képzés-sorozatán, akikkel a Frisomat együttműködési megállapodást köt, és akikkel a jövőben szoros együttműködésben kíván dolgozni (maximális létszám 12 fő).

Az I. modul időpontja és helyszíne: 2013. május 29. 10.00-16.00, Siófokon a Frisomat Kft. megújult magyarországi telephelyén (Siófok, Csárdaréti út 5.).

A II. modul tervezett időpontja és helyszíne: 2013. október, Siófok.

A modulok programja a jelentkezési oldalon már megtalálható.

A +1 modulon, a Frisomat belga központjába tervezett szakmai tanulmányúton, az elvárásokat legjobban teljesítők vehetnek részt 2013. év végén.

Arról, hogy mit nyújt a Frisomat és mit vár el tervezői hálózata tagjaitól, valamint a benyújtandó pályázati anyag tartalmáról, részletes információ a www.buildrendezvenyek.hu oldalon olvasható.

Pályázat benyújtási határideje: 2013. május 15., 24.00 óra

Beküldés: info@buildmarketing.hu

Kérdéseivel forduljon a Frisomat Kft. megbízásából az építészhálózat előkészítését szervező Build-Communication Kft.-hez: T: (23) 611-028 – E-mail: info@buildmarekting.hu. 


(X)

hírlevél-feliratkozás

épjog