2014. szeptember 11.

A Frisomat bővíti tervezői hálózatát

A Frisomat bővíti tervezői hálózatát

A Frisomat bővíti azon tervezői partnerei körét, akikkel üzletileg is szoros kapcsolatban, egymás munkáját támogatva dolgozhat a jövőben A év első partnertalálkozóját szeptember 23-án tartják Siófokon.

 

Legyen a Frisomat Evolúció szakértője és a cég új partnereinek egyike! Jelentkezzen a tervezői hálózat tagjai közé és vegyen részt a szeptember 23-i Frisomat partnertalálkozón!

Legyen a tervezés területe az ipari, logisztikai, mezőgazdasági vagy bármely felhasználás, ott ahol fontos a gyorsaság és költséghatékonyság, emellett a minőség sem mellékes, érdemes a Frisomat megoldásait megvizsgálni. Ha még nem ismeri a Frisomat acélcsarnok Evolúciót, jelentkezzen a „Frisomat tervezői hálózatába"!

A Frisomat bővíti azon tervezői partnerei körét, akikkel üzletileg is szoros kapcsolatban, egymás munkáját támogatva dolgozhat a jövőben annak érdekében, hogy minél több Frisomat acélszerkezet épüljön Magyarországon.

A Frisomat bővíti tervezői hálózatát

A 2014-es év első partnertalálkozójának időpontja és helyszíne: 2014. szeptember 23. 10.00-16.00, Siófok, a Frisomat Kft. megújult magyarországi telephelye (Siófok, Csárdaréti út 5.).

Hogyan válhat a Frisomat hálózat tagjává? Mindössze küldje el pályázati anyagát!

Pályázatával és kérdéseivel forduljon a Frisomat Kft. megbízásából az építész hálózatot szervező Build-Communication Kft-hez: T: (23) 611-028 - e-mail: zsoldos.alexandra@buildmarketing.hu

További információ >>

(X)

A Frisomat bővíti tervezői hálózatát

hírlevél-feliratkozás

épjog