2013. október 01.

A szeptemberi jogszabály-változásokkal frissült az Építésügyi hatósági útmutató

A szeptemberi jogszabály-változásokkal frissült az Építésügyi hatósági útmutató

2013. szeptember 16-ával zárták le a kéziratot, azaz most már az addig bekövetkezett jogszabály-változásoknak megfelelő tartalommal olvasható az Építésügyi hatósági útmutató című digitális kézikönyv új kiadása. A korábbi állapothoz képest bekövetkezett módosítások külön jelölve vannak a szövegben. (A korábbi változatot megvásárlók is ezt az új kiadást érhetik el most a Digitalstandon.) 

Az Építésügyi hatósági útmutató 2013 – Az építésügyi hatósági eljárások és a szankciórendszer című digitális kiadvány tartalma folyamatosan frissül: aki egyszer megvásárolja, az az adott naptári év végéig mindig az aktualizált változatot tudja elérni. A könyv gyakorlatias magyarázatokkal, listákkal, táblázatokkal is segíti az eligazodást a hatósági eljárások útvesztőjében.

A kiadvány itt érhető el:

https://digitalstand.hu/epitesugyihut

 

A digitális kiadvány tartalma tehát 2013 végétől már nem frissül tovább – az érdeklődőknek akkor meg kell vásárolniuk az Építésügyi hatósági útmutató 2014-et, mely azután az év folyamán megintcsak követi a változásokat.

Érdemes ugyanakkor megfontolni az Építésijog.hu Figyelő című internetes szolgáltatás előfizetését – ugyanis azok, akik most (2013. augusztus 20. és 2013. december 31. között) erre egy éves időtartamra fizetnek elő, emellé ingyen megkapják az Építésügyi hatósági útmutató 2013-as és 2014-es kiadását is. Azaz egészen a 2014. év végéig frissülő kiadványhoz juthatnak hozzá!

Az Építésijog.hu Figyelő tartalmáról és előfizetéséről itt találhatók részletes tudnivalók:

http://epitesijog.hu/elofizetes 


A szeptemberi jogszabály-változásokkal frissült az Építésügyi hatósági útmutatóKapcsolódó cikkek:

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás