2015. augusztus 26.

Aquapark-tervezéshez keresünk munkatársat

Aquapark-tervezéshez keresünk munkatársat

Az 1990-ben alapított, a régióban piacvezető Eleven Kft. fő tevékenységi köre a vízi csúszdák, aquaparkok tervezése, kivitelezése. 2006 óta a világ egyik legnagyobb csúszdagyártójának, a török Polinnak a kizárólagos regionális képviselője és stratégiai partnere vagyunk.

Egyre növekvő számú aquapark- és csúszdarendszer tervezési megbízásainknak köszönhetően csapatunkba keressük az új tehetségeket építő- és építészmérnökök személyében. Új munkatársunk részt vehet ebben a sokrétű, színes, komplex munkában, a legkisebb installációktól a teljes aquaparkok tervezéséig, a koncepció megszületésétől a kivitelezésig. Szakmai fejlődési lehetőség, kreatív, felelősségteljes feladatok várják leendő munkatársunkat.

Álmokat építünk – Nincs túl nagy álom, vagy túl kicsi feladat számunkra

Egy hihetetlenül érdekes terület a mienk, különböző helyszínekre, változatos elemekből, részletekből megálmodott koncepciót tudunk megvalósítani. Ügyfeleink igényeinek megfelelően, a pihenni vágyó, az élményeket kereső Vendégek legnagyobb megelégedésére belföldön és külföldön egyaránt.

Álmokat építünk – Nincs túl nagy álom, vagy túl kicsi feladat számunkra

A Business Superbrands díjas Eleven Kft. tagja valamennyi meghatározó magyar és nemzetközi szakmai szervezetnek, mint például a World Waterpark Association (WWA), a European Waterpark Association (EWA) és az International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA)

Az Eleven Kft. számos sikeresen megvalósult hazai és nemzetközi projekttel, valamint széles iparági tapasztalattal a háta mögött vállal új megbízásokat. Titkunk a strukturált szervezet csapatmunkájában, a jól teljesítő, rátermett és az eredményekért küzdő kollegák pontos és gyors munkájában rejlik.

Álmokat építünk – Nincs túl nagy álom, vagy túl kicsi feladat számunkrawww.aqua-parks.com
1037 Budapest, Törökkő utca 5-7.
hr@eleven11.hu

(x)

hírlevél-feliratkozás

épjog