2018. december 05.

Beltéri sportpadlók professzionális és szabadidős sportoláshoz

Beltéri sportpadlók professzionális és szabadidős sportoláshoz

Sportcsarnokokban, tornatermekben, fitneszstúdiókban, sportklubokban, tánctermekben egyaránt jó megoldást nyújtanak a Graboplast kínálta sportburkolatok, melyek kiváló erőleépítési képességüknek és az előírásoknak megfelelő függőleges deformációs paramétereiknek köszönhetően minimalizálják a sportolás közbeni sérülés veszélyét.

A közel 100 százalékos labda-visszapattanási jellemzőjű padlók ideális játéksebességet és labdakontrollt biztosítanak. A padlófelületek speciális lakkrétege az előírt, optimális tartományban tartja a csúszási súrlódást, elkerülve ezzel a nagyobb csúszásveszélyt, illetve a letapadási kockázatot sportolás közben. A jó sportteljesítmény és a balesetmentes sportolás elősegítésén túl a padlók az egyéb fizikai és mechanikai paraméterek (kopásállóság, ütésállóság stb.) tekintetében is megfelelnek a követelményeknek.

Beltéri sportpadlók professzionális és szabadidős sportoláshoz

 

A Graboplast kínálta sportpadlótípusok

  • A pontelasztikus, rugalmas PVC padlók elsősorban oktatási intézmények sporttermeibe, kézilabdához, röplabdához, tollaslabdához és asztaliteniszhez ajánlott termékek. 2-10 mm vastagságtartományban 10 féle típus közül lehet választani.
  • A felületelasztikus, energiaelosztó sportparkettarendszerek multifunkciós létesítményekbe, városi sportcsarnokokba ajánlott termékek. Ide tartoznak a kosárlabdázás nemzetközileg is elfogadott burkolatai, a 42 mm vastag SpringAir Elite, valamint a 46 mm vastag StrongAir Elite készparkettarendszerek, vagy az elsősorban fitnesz- és tánctermekbe, illetve kisebb iskolai termekbe ajánlott 28 mm vastag, 5G klikkes záródású Smart-Fit sportparketta.
  • A Graboplast legújabb fejlesztése a Combiflex 80 kombielasztikus sportpadlórendszer, amely ötvözi a pontelasztikus és a felületelasztikus sportpadlók valamennyi előnyös tulajdonságát. A Combiflex felületelasztikus, nagytáblás (2,5×1,25 m) alátétrendszer és a pontelasztikus Extreme sportpadló kombinálásával jött létre, olyan padlórendszert képezve, amely nemcsak az adott sportterhelési ponton, hanem nagy felületen is egyformán rugalmas, ezzel ellátva a kényelmi és biztonsági funkciókat.

Valamennyi Graboplast burkolat alacsony beltéri emisszióval rendelkező, környezetbarát termék; számos nemzetközi és nemzeti sportszövetség (FIBA, IHF, BWF, Magyar Röplabda Szövetség stb.) ajánlásával rendelkeznek, és kielégítik az EN 14904:2006 sportpadlószabvány követelményeit.

A Graboplast sportpadlók maximálisan segítik a biztonságos, balesetmentes sportolást és hatékonyan védik a sportolók ízületeit.

hírlevél-feliratkozás

épjog