2016. március 07.

Egyedi, bármikor bővíthető vezeték nélküli riasztórendszer

Egyedi, bármikor bővíthető vezeték nélküli riasztórendszer

Az otthonok megfelelő védelméhez gyakran egyedi megoldásokra van szükség. A Somfy folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a legújabb technológiai innovációkkal szerelt vezeték nélküli riasztórendszert kínálja, ami az igényeknek és a körülményeknek megfelelően több, mint 50 féle elemből állítható össze.

Az önvédelemmel ellátott (meghibásodáskor riasztó) vezeték nélküli riasztórendszer független az áramellátástól, azaz akkor is működik, ha az áramszolgáltatás átmenetileg szünetel. A rendszer rádiófrekvenciás információ-visszacsatolása kétszeresen biztosított: megerősíti az élesítést a kijelző panelen és a távirányítón is. A vezetékes telefon és/vagy GSM adatátvitelnek köszönhetően akkor is képes a riasztásra, ha a vezetéket átvágják, a riasztás pedig megjelenik a felhasználó okostelefonján is. A távfelügyelet belső és/vagy külső IP kamerákkal történik. A rendszer jelzi a rendellenes otthoni eseményeket, mint például füst megjelenése, csőtörés vagy az érzékelők leválása a hálózatról. A készülék számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról távolról is élesíthető/kikapcsolható.

Egyedi, bármikor bővíthető vezeték nélküli riasztórendszer

Legyen szó kis lakásról, kertes vagy kert nélküli nagy házról, a rendszer bármilyen ingatlanhoz alkalmazható; az igényeknek és a körülményeknek megfelelően több, mint 50 féle elemből állítható össze. A rendszer bármikor bővíthető új elemmel, akármikor hozzáadható például egy megfigyelőkamera vagy mozgásérzékelő stb.

A Somfy riasztórendszer érzékelői bontási munkák nélkül beépíthetők. Minden elem gyárilag beállított, így azonnal készek az üzembe helyezésre.

hírlevél-feliratkozás

épjog