2014. január 21.

Építési szezonnyitó rendezvénysorozat

Építési szezonnyitó rendezvénysorozat

Az „épületkomfort" jegyében, 2014. február 19-21. között immár negyedik alkalommal rendezik meg a COMFORT Épületenergetikai és Épületfelújítási szakkiállítást, melyhez ezúttal csatlakozik a Burkolattechnika 2014, és a COLOR festékipari szakkiállítás. A rendezvény helyszíne a Syma Rendezvényközpont. 

A rendezvények tematikája átfogja a hűtés-fűtés-klímatechnika, a hő-, víz- és szigeteléstechnika anyagait, berendezéseit, és az épületkomfort esztétikus kialakításának olyan fontos területeit, mint a burkolatok és az épületek külső-belső színvilágának kialakítása.

A rendezvénycsokor látogatói már megszokták, hogy a három nap alatt nemcsak a standokon kaphatnak hasznos információkat a termékekről, vagy szerezhetnek tapasztalatokat a gyakorlati bemutatókon, hanem az aktuális témákban rendezett konferenciákon is bővíthetik ismereteiket.

Építési szezonnyitó rendezvénysorozat   Építési szezonnyitó rendezvénysorozat     Építési szezonnyitó rendezvénysorozat

A rendezvényszervezők ismét számítanak a több ezer Magyar Mérnöki Kamara és Magyar Építész Kamara tag látogatása mellett az épületfelújításban érintett szakkivitelezőkre, építési vállalkozókra, a társasházi képviselőkre, és a magánépíttetőkre is.

A szakkiállításokhoz tematikailag illeszkedve három napos rendezvényprogram csatlakozik:

- A Magyar Passzívház Konferencia az aktívház, passzívház vagy nulla energiaigényű épületek közötti választást járja körül, bemutatva az anyag- és termékválasztékot.

- A Rockwool Építészeti és Tűzvédelmi konferencia előadói a fokozott tűzvédelmi igényeket kielégítő anyagokat, eljárásokat mutatják be az építőipar és a tűzvédelem szakembereinek, döntéshozóinak.

- A Burkolástechnikai és Festéstechnológiai Konferencia, az épületkomfort esztétikai aspektusai közül a burkolatképzésre, és a legkorszerűbb festékkínálatra fókuszál.

- Az „Energiahatékony épületfelújítás, a 2014. évi előírások tükrében" című konferencia a szigorodó jogszabályi környezetből adódó változásokra hívja fel a figyelmet, és ad megoldási javaslatokat a hőszigetelés és gépészet vonatkozásában.

Ebben az évben a szakkonferenciák mellett február 21-én két szakmai verseny is színesíti a kínálatot:

- A Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület közreműködésével felnőtt festőversenyre kerül sor, mely a nagyközönség érdeklődésére is számot tart.

-  A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) is itt rendezi meg a Clean Europe szakmai tisztítási versenyt, amely nem csak a társasházak képviselőit, de az egészségügyi, oktatási és államigazgatási intézmények, ipari- és kereskedelmi vállalatok üzemeltetőit is várja.

További információk és jelentkezés: www.comfortbudapest.hu 

hírlevél-feliratkozás

épjog