2014. január 27.

Építésügyi hatósági útmutató 2014

Építésügyi hatósági útmutató 2014

Az Építésügyi hatósági útmutató 2014 – Az építésügyi hatósági eljárások és a szankciórendszer című digitális kiadvány tartalma folyamatosan frissül: aki egyszer megvásárolja, az az év végéig mindig az aktualizált változatot tudja elérni. A könyv gyakorlatias magyarázatokkal, listákkal, táblázatokkal is segíti az eligazodást a hatósági eljárások útvesztőjében. 

A könyv az építésügyi és az építésfelügyeleti hatósági eljárásokban 2013. január 1-jétől alkalmazandó szabályok gyakorlatias magyarázatát tartalmazza. A kiadvány megkönnyíti az építésügyi jogszabályokban való tájékozódást, valamint a jogszabályváltozások nyomonkövetését és értelmezését. A kiadvány összefoglalja azokat a jogszabályi előírásokat – és az azokhoz kapcsolódóan a gyakorlatban kialakult megoldásokat –, amelyek segítséget nyújtanak a hatósági eljárásban a megfelelő jogalkalmazáshoz.

Építésügyi hatósági útmutató 2014A szakanyag a jogszabályi változásokat a szöveg megfelelő pontjánál jelzi, és tájékoztatja arról is az olvasót, hogy a jogszabály-módosításhoz a gyakorlatban hogyan lehet és kell alkalmazkodni. Az értelmezést felsorolások, táblázatok, ábrák is megkönnyítik.

A vonatkozó jogszabályi rendelkezések pontos megismerhetősége érdekében a szerző minden hosszabb gondolat, bekezdés után jelzi, hogy az ott leírtak pontosan melyik jogszabály melyik szakaszán alapulnak.

A digitális kiadvány az év folyamán nyomon követi a jogszabályváltozásokat is, és tartalmának kialakítására olyan módon került sor, hogy az olvasó a frissített szövegben azonnal észlelhesse, ha valamilyen szabályban változás következett be, vagy új magyarázattal egészült ki. E különleges „jogszabálykövető" kiadvány ára bruttó 7100 Ft, de ingyen is hozzájuthatnak azok, akik a – még tágabb tájékozódási lehetőséget kínáló – Építésijog.hu portál előfizetős szolgáltatását igénybe veszik. (Érdemes tehát ezt portált is tanulmányozni a kiadvány megrendelése előtt.)

A részletes tartalomjegyzék itt megtekinthető: https://digitalstand.hu/epitesugyihut

Ugyanitt a digitális kiadvány meg is vásárolható. 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog