2013. május 17.

Favédő koncentrátum penész, rovar, gomba ellen

Favédő koncentrátum penész, rovar, gomba ellen

A bel- és kültéri faszerkezetekhez alkalmazható Bochemit faanyagvédő szerek a fa penész, fakárosító gomba és rovar elleni hosszútávú megelőző védelmére szolgálnak, javítják időjárás-állóságát, illetve égéskésleltetésre alkalmasak. A Bochemit termékek vízzel hígítható koncentrátumok, színes és színtelen változatban.

A vízben oldható gomba- és rovarölő koncentrátum bármilyen építési és szerkezeti faanyagnak hatékony védelmet nyújt, jelentősen növelve a faépítmények élettartamát, tartósan megőrizve szép állapotát. A szer festéssel, szórópisztollyal, áztatással és vákuumnyomásos injekciózással hordható fel. 1 kg tömény faanyagvédő beltéren 50 m2, kültéren 25 m2 faanyag a kezelésére elegendő, a termékek 1, 5, 15, 50 és 500 kg-os kiszerelésben kaphatók.

A Bochemittel történő impregnálás növeli a fa UV-sugárzással, illetve a természetes kártevőkkel, gombával és penésszel szembeni ellenállását. A szer átfesthető falazúrokkal és a festékekkel – az impregnálás csökkenti a fa nedvszívó képességét, így kevesebb esztétikai fedőfestéket igényel.

 

A termékcsalád tagjai:

  • Bochemit QB – penész, rovar, gomba elleni megelőző védelem;
  • Bochemit QB Hobby – kisebb fafelületek megelőző kezelésére penész, rovar, gomba ellen;
  • Bochemit Optimal – bórsavmentes koncentrátum penész, rovar, gomba és termeszek elleni megelőző favédelemre;
  • Bochemit Forte – nem-kimosódó faanyagvédő koncentrátum penész, rovar, gomba elleni megelőző védelemre, kültéren festék helyett vagy védő festékréteg nélkül is;
  • Bochemit Antiflash – égéskésleltető hatású, rovar- és gombaölő koncentrátum megelőző favédelemre;
  • Bochemit Bluestop – nyers faanyagok ideiglenes védelmét szolgálja kékülést okozó gomba ellen, szállítás és raktározás közben;
  • Bochemit Plus – rovarok által már megtámadott fa védelmére, illetve fakárosító penész és gomba elleni megelőző védelemre.

sajátjaink

sajátjaink

nyerjenabaumittal

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás