2012. február 06.

Figyelem! Átszállási lehetőség!

Figyelem! Átszállási lehetőség!

Most ingyenes szaklap-előfizetést igényelhet minden érdeklődő, valamint az is kiderül, hogyan válthatunk át rendkívül kedvezményes áron kétdimenziós és háromdimenziós, építészeti és statikai tervezésre alkalmas CAD-program használatára.

Óriási kedvezménnyel, az eredeti ár közel feléért vásárolhatnak most Allplan Építész vagy Allplan Építőmérnöki tervezőprogramot azok az építészek, illetve szerkezettervező mérnökök, akik jelenleg AutoCAD-programot használnak. A Nemetschek Magyarország a most meghirdetett akció keretében korlátozott számú Allplan-szoftvert ajánl fel ezeknek a tervezőknek, 990 ezer forint helyett mindössze 555 ezer forint + áfa áron. Ezzel a gesztussal a Nemetschek elismeri a más szoftver beszerzésére fordított befektetést, valamint egyúttal lehetőséget biztosít kiegészíteni a tervező meglévő CAD rendszerét egy új, hatékony funkciókkal rendelkező programmal.

A felhasználóknak mindössze nyilatkozniuk kell arról, hogy most AutoCAD-programmal dolgoznak – és azt természetesen meg is tarthatják, nem kell lemondaniuk róla. Fontos tudni, hogy a korábban AutoCAD-ben készített terveket az Allplan is problémamentesen kezelni tudja.

Figyelem! Átszállási lehetőség!

Az új, kedvezményes áron kínált Allplan-program a magasabb tervezési szintre lépés lehetőségét adja meg: a kétdimenziós számítógépes rajzolás-szerkesztés mellett ezzel az eszközzel intelligens, három dimenziós intelligens építészeti és statikai objektumok készíthetők. Ennek talán legkézenfekvőbb előnye, hogy – mivel a terveket eleve térbeli tárgyakként értelmezi a szoftver – bizonyos véletlen hibák automatikusan kiküszöbölődnek. Továbbá a 3D-s tervezés során nem csak a tervrajzok készülnek el, de a betervezett anyagmennyiségek, illetve helyiségkönyvek is néhány klikkeléssel előállíthatók – mégpedig úgy, hogy ezek a terveken végrehajtott esetleges változásokat automatikusan követik.

Magyarán: a Nemetschek akciója „átszállási lehetőséget” teremt egy lényegesen hatékonyabb munkamódszerre – ennél kedvezőbb lehetőség aligha adódik a közeljövőben, hogy tervezőirodánkat korszerűsítsük, nagyobb sebességre kapcsoljunk!

Kattintson ide, ha érdekli az átszállási lehetőség és az ingyenes szaklap-előfizetés >>

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog