cemix

2022. május 11.

Antibakteriális adalékkal gyártott szintetikus kaucsuk

Antibakteriális adalékkal gyártott szintetikus kaucsuk

Az Evocell IT-flex szintetikus kaucsukot 2021-től antibakteriális adalékkal gyártják, így a magyar piacon egyedüli alternatívájává vált a forgalomban lévő antibakteriális kaucsuknak. Prémium minősége, kedvező ára pedig kiváltotta a tervezők, kivitelezők elismerését.

Az Evocell IT-flex felhasználható az ipari hűtés, klimatizálás, légtechnika területein pluvia, páradiffúzió ellen, illetve alkalmazható hőszivattyúrendszerek, tűzivízvezetékek, használati hideg- és melegvíz-vezetékek hőszigetelésére, -45 és +110 °C közötti rendszerekhez. Tűzállósága, füstképződése BL-s2 d0, ami a szintetikus kaucsuk szigetelőanyagok között nagyon kedvező. Magas hő hatására zsugorodik, nem csepeg és önkioltó.

Az Evocell csőhéj hidegben rugalmas marad, nem keményedik, nem reped meg, így a présidomokra könnyen felhúzható. 6, 9, 13, 19, 25, 32 mm falvastagsággal készletről kapható, 40 és 50 mm falvastagsággal megrendelhető. A csőhéj 6–160 mm-es átmérőtartományban készül.

Antibakteriális adalékkal gyártott szintetikus kaucsuk Antibakteriális adalékkal gyártott szintetikus kaucsuk

A lapok 6, 9, 13, 19, 25, 32 mm vastagsággal készletről kaphatók, 40, 50 mm vastagságban rendelhetők. Az öntapadós, üvegszálas alumínium, illetve petfóliás alumíniumrétegű lapok beltéri alkalmazásra készletről állnak rendelkezésre. Az UV- és madárcsipkedés-álló, Cover fóliával ellátott, külső téren alkalmazható változat is készletről kapható. 2022. március elején új Evocell kaucsuklapok kerültek forgalomba, melyek alkalmasak az esővízrendszerek kültéri szigetelésére. Ezek a termékek sima és öntapadós változatban (saját anyagából készült ragasztószalaggal) érhetők el.

Az Evocell&Mobius termékek hazai forgalmazója, az Isoflex Kft. folyamatosan jelentős raktárkészletet tart fenn mind csőhéjakból, mind tekercses lapokból, így a legnagyobb hazai projektekre is azonnali szállítást vállal. A tervezők munkáját a cég kalkulátorral segíti.

hírlevél-feliratkozás

épjog