2023. április 06.

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

Egyedülálló megjelenés és kimagasló minőség teszi az Internorm bejárati ajtajait egészen különlegessé. Az ajtókat Denis Vesel dizájnerrel együttműködve alkották a cég szakemberei. Az Internorm-ablakokkal tökéletesen harmonizáló ajtókat kiváló betörésvédelem, optimális hőszigetelés és minőségi kivitelezés jellemzi.

A finomra hangolt megjelenés és a különleges részletgazdagság teszi egyedivé ezeket a csúcskategóriás ajtókat. Az egyszerű formák ellenére Denis Vesel különleges kifinomultságot teremt, amely egyszerre elegáns és izgalmas. „Minden alkalommal, amikor valaki belép a házába, éreznie kell az otthon különleges érzését. Számomra fontos volt, hogy a bejárati ajtók tervezésénél teljes mértékben az emberekre koncentráljak, és ne csak egy ajtót, hanem egy izgalmas dizájnelemet hozzak létre” – mondja Denis Vesel, a tervező.

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

Minden ajtó alapfelszereltségként többpontos zárral van felszerelve, és további biztonsági rendszerek is rendelhetők.

 

designe.VD

A modern dizájn minimalista megközelítése. A fogantyú rejtve van és síkban fut az ajtó lapjával – tiszta, mégis elegáns megjelenés. A fogantyúnyílás mindkét végén enyhén ívelt, hogy egy kissé lágyabb és háromdimenziósabb érzést keltsen.

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

 

design.VG

A diszkréten elhelyezett betétekkel és hangsúlyos rúdfogantyúval ellátott ajtó modern és esztétikus megjelenésű. A fogantyú az egész ajtón végigfut, így magasabbnak és puristábbnak tűnik. A különböző színkombinációk vagy kiegészítők, például a fogantyúk választási lehetőségével személyre szabható a megjelenés, így az ajtó egyaránt alkalmas egyszerű és avantgárd stílushoz.

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

 

design.VP

Elegáns és meleg megjelenés a sima vonalaknak és a süllyesztett kilincsnek köszönhetően – ez a bejárati ajtó kecses kialakítású, amely illik a nemes és egyszerű építészeti stílusokhoz. A megjelenés – a különböző színkombinációkkal – itt is egyénre szabható.

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

 

design.VK

A minimalista dizájnú ajtó fő jellemzője a két oldalsó csík, amelyek különleges vizuális hatást keltenek. A szimmetrikus kialakítás a pontosság és az elegancia érzetét kelti. A fogantyú ezt erősíti, és hozzájárul az ajtó alakjának kihangsúlyozásában. A színkombinációk különböző lehetőségei minimalista, lágy vagy akár avantgárd megjelenést is eredményezhetnek.

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

 

design.VN

A purista és a redukált dizájn keveréke – a karcsú és függőlegesen elhelyezett üvegnyílások további dinamizmust kölcsönöznek az ajtónak. A vízszintes fogantyú nemcsak a kényelmes használatot segíti, hanem további élénkíti a megjelenést. Klasszikus szürke tónusok, elegáns fekete vagy fadekor – a felületek és színek megválasztása számos kombinációs lehetőséget nyit meg a ház egyéb dizájnelemeivel.

Dizájnajtó – erős, világos és természetes

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lázár János bemutatta a főépítészeknek a magyar építészetről szóló törvény tervezetének főbb elemeit (VIDEÓ)

ÉPÍTÉSI JOG 2023 – Beharangozó videók a szeptember 27. és október 5. között megtekinthető előadásokról

Becsöngettek! 2023. szeptemberével számos közbeszerzési előírás módosult (1. rész)

2023 szeptemberétől emelkedtek az építésügyi és az építésfelügyeleti bírságok összegei (2. rész)

Hová kell befizetni az építésügyi és az építésfelügyeleti bírságot?

épjog