Építészkongresszus

2023. október 19.

Egyedülálló bemutatóterem: Okos fények otthona

Egyedülálló bemutatóterem: Okos fények otthona

Szeptemberben megnyílt a Ledvance első közép-kelet-európai bemutatóterme – az egyedülálló, inspiráló, okos stúdiólakás a legkorszerűbb Smart+ fényforrások és lámpák világába vezeti be a budaörsi Haluxvill villamossági szaküzletbe érkező ügyfeleket, lakberendezőket és vásárlókat, környezettudatos, gazdaságos és ízléses világítási megoldásokon keresztül. A letisztult stílusú otthonná berendezett bemutatóterem és a benne található termékkínálat azt a fokozott kényelmet, modern hangulatot nyújtja, mely a mindennapi életminőséget növelheti, miközben az egekbe szökött energiaárakkal szemben is hatékony segítséget kínál.

Intelligens termékek testközelből

A Ledvance átfogó tájékoztatást kíván adni vásárlóinak az energiamegtakarítás témájában – részben innen is jött az elképzelés, hogy a márka egyik legfontosabb e-kereskedelmi partnerével, a Haluxvill-lel együttműködve létrehozza a vizuálisan és termékportfólió tekintetében is egyedi okos stúdiólakást, melynek a Haluxvill budaörsi villamossági szaküzletének felső szintje ad otthont.

Egyedülálló bemutatóterem: Okos fények otthona

 

Teremtse meg virtuális otthonát!

A Ledvance Smart+ termékcsaládja kifejezetten otthoni környezetre szabva ad kiemelkedően gazdaságos és komfortos megoldásokat automatizált világítás témában. E termékek megvásárlásakor érdemes azonnal a Ledvance Smart+ applikációt letölteni, ami rendkívül egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Az alkalmazott technológiával közel 90 százalékos energiamegtakarítás érhető el, de itt már nem csupán a LED adta előnyökről beszélhetünk, hanem arról is, hogy ezek a termékek széles körben programozhatók, vezérelhetők, akár napi rutinok is beállíthatók az applikáció segítségével a fényforrásokba, lámpatestekbe, kül- és beltéren egyaránt. Az egyszerűen használható és személyre szabható app lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rugalmasan vezéreljék a világítást a környezeti feltételek és a hangulatuk függvényében.

Egyedülálló bemutatóterem: Okos fények otthona Egyedülálló bemutatóterem: Okos fények otthona

A Ledvance lámpái mindemellett képesek az ember bioritmusához is alkalmazkodni, ami szintén az appon belül állítható be, így mindig az éppen kívánt színhőmérsékleten és fényerővel világítanak a lámpák. Ráadásul az applikáció használatához közösségi élmény is társulhat, hiszen az alkalmazásnak köszönhetően az egy háztartásban élőknek lehetőségük nyílik megosztani egymással vagy bárkivel okos otthonuk irányítását. Amennyiben a „meghívott” rendelkezik applikációval, be tud kapcsolódni, és szintén kedve szerint szabályozhatja az eszközöket. Az applikáción belül az eszközök párosítása is nagyon egyszerű és automatikus, például külön neveket lehet adni a helyiségeknek, ahol az okoslámpákat használják.

Eddig technológiától függően külön volt a Ledvance Smart+ Wi-Fi, illetve Smart+ Bluetooth alkalmazás, melyek még mindig elérhetők külön-külön is, viszont a közeljövőben beolvadnak az egységes Ledvance Smart+ applikációba. Az új applikáció alapvető egyedisége abban rejlik, hogy mostantól egyetlen alkalmazás képes a Wi-Fi-vel és Bluetooth-szal működő okostermékeket vezérelni.

Adatbiztonság szempontjából is megbízható társ az app, a Ledvance ugyanis a személyes adatokat és az okosotthonokhoz kapcsolódó információkat egy német, a nyilvánosság számára nem elérhető felhőben tárolja, meggátolva ezzel azok kiszivárogtatását. Az alkalmazás emellett harmadik féltől származó szolgáltatásokkal és API-kkal is minden további nélkül integrálható.

 

Csere helyett okosítson!

Energiatakarékosság és pénztárcabarát lehetőségek tekintetében további jó hír, hogy a Ledvance „felokosításra” is kínál megoldást, így a háztartásokban eddig használt fényforrásokat nem minden esetben kell lecserélni, csupán kiegészíteni az extra tudással felvértezett, „rezsicsökkentő képességgel” is rendelkező okosdugaljakkal. Ezekkel nincs más teendő, mint bedugni őket a hagyományos csatlakozó aljzatba, és onnan kezdve mobilról, appon keresztül bárhonnan vezérelhetővé válik az adott eszköz, továbbá a beépített fogyasztásmérő információkkal szolgál az elhasznált energia mennyiségéről is.

Egyedülálló bemutatóterem: Okos fények otthona

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog