2023. március 31.

Építőipari projektmenedzsment szoftver

Építőipari projektmenedzsment szoftver

A myPlan.cloud egy professzionális építőipari szoftver, amelyet a Bit Different Kft. fejleszt a Ham-Bau Kft.-vel közös építőipari cégcsoportban. Felhőalapú megoldásokat kínálnak építőipari vállalatok számára a BIM-fájlok kezelésére, a kivitelezések irányítására és a projekteken résztvevő kollégák együttműködésére szolgáló funkciókkal. Könnyedén megosztható és menedzselhető a teljes építőipari dokumentáció az összes szereplővel egy többnyelvű környezetben – rengeteg hasznos funkcióval.

A myPlan.cloud-ot beruházók, kivitelezők és tervező mérnökök is használják az építési munkafolyamatok hatékonyságának növelésére, az adminisztratív feladatok csökkentésével és a járulékos költségek minimalizálásával.

Építőipari projektmenedzsment szoftver

 

Tervek jóváhagyása egyszerűbben

Átlátható, egyszerű felület a tervek jóváhagyási folyamataihoz, ahol email-es egyeztetések helyett egy központi helyen látja minden résztvevő, mit kell jóváhagynia és ki hagyta eddig jóvá.

 

Professzionális tervszolgáltatási felület

A myPlan.cloud-ot a mindennapi építőipari igények szülték. Verziókövetés, QR kódok használata a terven, beépített jóváhagyási felület, automatikus értesítések és még sok más funkció.

 

Verziókövetés átláthatóan

Mindenki azonnal egyértelműen látja, milyen verziók kerültek eddig fel és melyik ezek közül a legfrissebb, így ebben már nem lehetnek félreértések.

 

Rajzolás-a-tervre modul

Egy ötletes, praktikus funkció arra, hogy a szereplők könnyen megértsék egymást, a tervrajznak épp mely részéről beszélnek. Egyszerű bekarikázással meg tudják jelölni a kívánt részt.

 

A BIM fájlok is megnyithatók

A szoftverbe feltölthetők az elkészített BIM tervek, amit a megrendelő könnyen megnyithat, előre megtekintheti a 3D-s modelleket és megjegyzéseket rögzíthet, ami leegyszerűsíti az egyeztetéseket.

 

Automatikus értesítések

A myPlan.cloud automatikusan értesítést küld az érintetteknek, ha új tervet töltöttek fel, ha jóváhagyási teendője van valakinek, ha egy tervet visszautasítottak vagy éppen jóváhagytak.

 

Napi biztonsági mentés

A myPlan.cloud felhasználói biztonságban érezhetik magukat, mert az esetlegesen elveszett adatok georedundáns megoldásokkal könnyen visszaállíthatók.

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Becsöngettek! 2023. szeptemberével számos közbeszerzési előírás módosult (1. rész)

2023 szeptemberétől emelkedtek az építésügyi és az építésfelügyeleti bírságok összegei (2. rész)

Hová kell befizetni az építésügyi és az építésfelügyeleti bírságot?

2023. szeptember 21-étől csak e-Papír szolgáltatáson keresztül nyújthatók be az elektronikus, közigazgatási keresetek

2023 szeptemberétől emelkedtek az építésügyi és az építésfelügyeleti bírságok összegei (1. rész)

épjog