2022. november 25.

Optimális megoldás az ipari hűtési rendszerek bádogozásának kiváltására

Optimális megoldás az ipari hűtési rendszerek bádogozásának kiváltására

Az ipari hűtési rendszerek egyik fontos kiegészítője a csövek szigetelésének madaraktól védő, időjárás- és UV-álló burkolata. Mivel a bádogozás költségei az utóbbi időben jelentősen nőttek, ott, ahol nincs szükség magasfokú mechanikai védelemre, jó megoldást nyújtanak az IT-Cover lágy héjalások.

A 13 és 19 mm falvastagságú, 15-114 mm csőátmérőjű, szintetikus kaucsuk csőhéjakhoz optimalizált IT-Cover fóliaívek kiegészítői a 45 és 90 fokos könyöktakarók, a „T” fólia és más elemek takarására használható elemek. Beltéri alkalmazáshoz víztiszta tüskét és fólialyukasztó szerszámot kell használni, a szabadtéri csatlakozások pontjait 50 mikron vastag alumínium ragasztószalaggal kell átfedni ‒ a normál, 20-30 mikron vastag szalag használata inkább beltéren javasolt.

Optimális megoldás az ipari hűtési rendszerek bádogozásának kiváltására

Az IT Cover csőhéjak felhelyezésekor is be kell tartani a hidegszigetelés ragasztási követelményeit. A felhasított kaucsuk csőhéjak találkozását légtömören kell ragasztani, az IT-Cover fólia öntapadós átlapolását pedig zsír-, olaj-, por- és ujjlenyomatmentes felületre kell rásimítani.

Optimális megoldás az ipari hűtési rendszerek bádogozásának kiváltására

Az IT-Cover rendszer szakszerű használatával esztétikus és tartós felületet kapunk, polírozott, saválló csövekre emlékeztető látvánnyal. Az IT-Cover fedések és a hozzá tartozó kiegészítők raktárról rendelkezésre állnak az Isoflex kínálatában, ahogy a szintetikus kaucsuk csőhéjak is, melyek külön és együtt is rendelhetők.

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (3. rész) - Településtervek határideje

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (2. rész) - Településrendezési illeszkedés

Veszélyhelyzeti rendelet írja felül az Építési törvény egyes rendelkezéseit (1. rész) – A telektömb előírásai

Megismerhető az állami építési beruházások rendjéről szóló törvény tervezete

Módosultak a gázárkedvezmény igénybevétele során alkalmazandó szabályok

épjog