2015. szeptember 14.

Szigetelőanyag hűtési és szaniterrendszerek szigeteléséhez

Szigetelőanyag hűtési és szaniterrendszerek szigeteléséhez

A Kaiflex EF nitrilgumi alapú rugalmas elasztomerhabból (FEF) gyártott zártcellás szigetelőanyag klíma-, légtechnikai, hűtési rendszerek szigetelésére. A harmatponti párakicsapódás megakadályozására és a hőveszteségek csökkentésére szolgáló termék egészségre káros anyagot nem tartalmaz.

Párazáró cellaszerkezetének köszönhetően a Kaiflex EF anyaga hatékonyan megakadályozza a pára átjutását, és kiváló teljesítményt nyújt a termék teljes élettartalma alatt. A B-s3,d0 tűzvédelmi osztályba tartozó (nehezen éghető, füstfejlesztő, égve nem csepegő) termék bármely közösségi, kereskedelmi és ipari létesítményben alkalmazható, mivel nincs káros hatása az egészségre, illetve a levegő minőségére.

Szigetelőanyag hűtési és szaniterrendszerek szigeteléséhez

A zártcellás szerkezetű szigetelőanyag párazáró réteget képez a szigetelt vezeték környezetében található relatív páratartalom útjában. Méretezett szigetelési vastagsággal kiegyenlíti a hőmérséklet különbözetet a vezetékben található közeg és könyezete között, így megakadályozza a harmatponti párakicsapódást a vele szigetelt hűtési, lég- és klímavezetékeken. Szerelése egyszerű. Speciális vegyi összetétele révén a garantált minimális párradiffúziós ellenállási értéke magas, ami hosszú élettartamot és kiváló minőséget eredményez. Alacsony hővezetési tényezője miatt jelentősen csökkenti a vele szigetelt gépészeti rendszerek hőveszteségeit. Vegyszerállósága kiváló, anyaga nem tartalmaz az egészségre ártalmas vegyi anyagokat, és a szerelésből származó hulladék sem minősül veszélyes anyagnak.

Szigetelőanyag hűtési és szaniterrendszerek szigeteléséhez

A fekete színű Kaiflex EF szigetelőanyag 2 méter hosszú csőhéj, normál és öntapadós kivitelű tekercselt lemez és lap formájában érhető el.

 

Főbb jellemzők:

  • hőmérsékleti határérték:-50 °C (-200 °C)-tól +110 °C-ig;
  • páradiffúziós ellenállási tényező: µ≥8000;
  • hővezetési tényező: λ0 °C=0,036 W/mK;
  • tűzvédelmi besorolás: B-s3, d0.

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo