2015. október 12.

Tanúsított hőszigetelő-rendszerek a Baumittól

Tanúsított hőszigetelő-rendszerek a Baumittól

A homlokzati hőszigetelés rendszert alkot. Az összetartozó elemekből épített homlokzatokra rendszergaranciát vállal a Baumit. Ezen felül az ÉMI által laboratóriumi körülmények között készült vizsgálat tanúsítványa igazolja a homlokzati hőszigetelő rendszer műszaki paramétereit és tulajdonságait.

A rendszerelemeket (ragasztó, hőszigetelő-lemez, rögzítők, erősítőháló, alapozó és színes vékonyvakolat) a gyártó úgy állítja össze, hogy a kivitelezés során a legjobb minőség legyen elérhető.

A Baumit által összeállított és bevizsgáltatott hőszigetelő-rendszereknek négy típusa van. Ezek egyes elemeiben a felhasználás módjának megfelelően több lehetőséget is kínálnak a rendszeren belül például lemezben, dübelben és vakolattípusban.

Tanúsított hőszigetelő rendszerek a Baumittól

A Baumit open rendszer az úgynevezett klímahomlokzat, melynek minden eleme kiváló páraáteresztő képességű. Az open hőszigetelő-lemez perforált, ezért jó páraszabályzó. Kifejezetten ajánlott új építésű házak esetében, mert lehetővé teszi a falazatban maradó építési nedvesség gyors távozását. Ezen kívül alkalmas ismeretlen összetételű, vegyes vagy vályogfalak homlokzatképzésére is.

Tanúsított hőszigetelő rendszerek a Baumittól

A Baumit Star (EPS) rendszer prémium kategóriájú, igényes összetételű rendszer. Családi házak és kisebb társasházak homlokzati hőszigetelésére ajánlott. A hőszigetelő-lemez grafitos (grafitőrlemény tartalma miatt azonos vastagság mellett jobban szigetel, ott alkalmazható, ahol limitált a lemezvastagság). A rendszerhez tartozó StarContact White ragasztótapasz alkalmazásakor nem szükséges alapozót használni a vékonyvakolat alá.

Tanúsított hőszigetelő rendszerek a Baumittól

A Baumit Star ásványi rendszert StarTherm Mineral hőszigetelő-lemez használatához állította össze a gyártó. Ebből eredően speciális ragasztótapasz és rögzítő dübelek tartoznak a rendszerbe. Azok számára ajánlják, akiknek kiemelten fontos a jó páraáteresztés, a természetes anyagok használata és a fokozott tűzbiztonsági előírásoknak való megfelelés.

Tanúsított hőszigetelő rendszerek a Baumittól

A Baumit Pro rendszere elsősorban nagy projektekhez, társasházakhoz, panelépületekhez ajánlott. Gazdaságos, jól bevált megoldás, jó ár-érték aránnyal. A rendszer hőszigetelő-lemeze polisztirol, többféle erősítőtárcsa, illetve dübel ad lehetőséget a speciális rögzítésre, UniPrimer alapozójának felhordása után a Baumit GranoporTop vékonyvakolata tartozik a rendszerbe.

Valamennyi rendszerrel alkalmazhatóak a Baumit különleges, színezett vékonyvakolatai is. A StyleTop specialitása a tartós, intenzív, sötét tónusú színvilág. A CreatívTop modellező vékonyvakolat pedig épületrészek kiemelésére szolgál, és különböző eljárásokkal lehet érdekes felületeket és különleges struktúrákat létrehozni vele.

www.baumit.com

November 30-ig hőszigetelő-rendszer promóciót hirdetett a Baumit: a nyerjenabaumittal.hu honlapon történő regisztráció és a számla feltöltése után a Baumit garantált visszafizetést ad a regisztráció sorrendjében; a vételár 30-100-200 százaléka nyerhető vissza.

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo