2014. március 14.

Két nap alatt telepíthető sövénykerítés

Két nap alatt telepíthető sövénykerítés

A leggyorsabban telepíthető élőkerítés a Mobilane borostyánfala. Az egymástól 130 cm-re bebetonozott oszlopok közé kell az előnevelt borostyánokkal ültetett paneleket 40 cm mély és 40 cm széles árokba helyezni (az elemeket egy ember is könnyedén tudja mozgatni). Rögzítés után kész is a biztonságos kerítés.

A Mobilane borostyánfal 5 mm vastag ponthegesztett hálóból és az arra futtatott borostyánból áll. Standard méretben 180 cm magas, 40 cm-nyire a talajszint alá ültetve. Így a kisebb állatok, például kutyák ellen is véd külön lábazat építése nélkül. A borostyán neveléséhez alkalmazott kókuszpaplan a földben maradéktalanul elbomlik. A növényfal különleges ápolást nem igényel, metszeni elég néhány évente, és – mivel a borostyán nagyon ellenálló növény – csak nagyon száraz időben kell öntözni.

Két nap alatt telepíthető sövénykerítés

A Mobilane borostyánfal zöldhomlokzatként is alkalmazható, elemként a homlokzat előtti fémszerkezetre helyezve. Ebben az esetbe ajánlott automata öntözőrendszert kiépíteni. A Mobilane rendszer tartalmazza a rozsdamentes planténert és a rögzítéshez szükséges elemeket. A standard láda 390 cm hosszú, a sorokat – az összefüggő felület kialakítása érdekében – egymás felett 285 cm-re célszerű elhelyezni.

Két nap alatt telepíthető sövénykerítés

Két nap alatt telepíthető sövénykerítés

A borostyánfal rendszer alkalmas még kocsibeállók, biciklitárolók, kukatárolók stb. oldalfalainak kialakítására is.

Két nap alatt telepíthető sövénykerítés Két nap alatt telepíthető sövénykerítés

 

(x)

hírlevél-feliratkozás

épjog