2015. március 04.

Kétoldalra nyitható karos napellenző

Kétoldalra nyitható karos napellenző

A nagyobb szabad területek árnyékolására alkalmas kétoldalra nyitható Antisolar karos napellenző-rendszer különféle színű és mintázatú vásznakkal rendelhető. Nemcsak vendéglők, éttermek részére ajánlható – magánházak teraszainak, kertrészeinek, medencéinek stb. árnyékolására is praktikus megoldás nyújt.

A napellenző-rendszer fő szerkezeti egysége a tartóállvány, aminek mindkét oldalán karos napellenző található. Az állványszerkezet készülhet fix és mobil kivitelben, beton ellensúlyokkal. Maximális mérete 10×7 m, de több szerkezet is telepíthető egymás mellé, így hosszmérete a hely hosszúsági méretéhez igazítható.

Kétoldalra nyitható karos napellenző

A napellenző borítása vírlepergetős, 100 százalék akrilvászon, amit az osztrák Sattler cég gyárt és katalógusból lehet kiválasztani. A ponyvák széles színválasztékban, változatos mintázattal kaphatók.

Kétoldalra nyitható karos napellenző

A napellenző nyitható kézzel, de motoros hajtással is rendelhető. A két oldal mindegyik napellenzője külön motort igényel. Az irányítás lehet egyedi vagy csoportos. A rendszerhez szél- és fényérzékelő automatika is csatlakoztatható.

A napellenző által fedett területek téliesíthetők víztiszta ablakos oldalfalakkal (PVC, textil), így az időjárás kevésbé befolyásolja a kihasználhatóságot.

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo